EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

09:43 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'oferta es dirigix a majors de 8 anys i els interessats tenen fins al 7 de juny per a poder inscriure's

Obert el termini d'inscripció per a fer les proves d'accés al Conservatori Professional de Música de Benidorm

28 maig 2024
Abierto el plazo de inscripción para realizar las pruebas de acceso al Conservatorio Profesional de Música de Benidorm

El Conservatori Professional Municipal de Música José Pérez Barceló, dependent de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Benidorm, ha obert el termini d'inscripció per a la realització de les proves d'ingrés a primer curs o a cursos diferents dels Ensenyaments Elementals de Música. Així ho ha traslladat la regidora de l'àrea, Maite Moreno, qui ha animat als interessats a "cursar els seus estudis en este centre, on a més d'ensenyaments elementals també s'oferixen titulacions professionals amb docents del més alt nivell".

Moreno ha assenyalat que l'oferta educativa és dirigida a xiquets i xiquetes a partir dels huit anys i per a accedir al primer curs d'Ensenyaments Elementals no és necessari tindre coneixements previs de música. El termini estarà obert fins al pròxim 7 de juny, quan finalitza el període d'inscripció.

La regidora d'Educació ha indicat que tota la informació i els documents necessaris per a realitzar este tràmit es poden obtindre en la web oficial de l'Ajuntament de Benidorm, a través del següent enllaç: https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/educacion/conservatori….

La sol·licitud i la documentació requerida s'enviarà al correu electrònic secretaria.conservatorio@benidorm.org. Per a més informació poden contactar a través dels telèfons 965853728, 620 025 641 o del correu electrònic conservatorio@benidorm.org.

Sol·licitud de plaça en el Conservatori de Dansa

D'altra banda, Moreno ha recordat que també continua obert el període d'inscripció del Conservatori Elemental Municipal de Dansa. En este cas, el calendari d'inscripció compta amb dos terminis. El primer, del 20 de maig al 7 de juny, és dirigit als alumnes que inicien el Grau Elemental oficial, que és dirigit a xiquets de 8 a 12 anys o de 7 nascuts en 2016. En este període també hauran de formular la seua inscripció els interessats a accedir a altres cursos superiors del Grau Elemental.

El segon termini d'inscripcions s'adreça als alumnes d'Iniciació a la Dansa, que abasta als xiquets i xiquetes nascuts en 2017 i 2018. El mateix estarà operatiu entre el 3 i el 28 de juny.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h