EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

22:15 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez subratlla la col·laboració de la Universitat Politècnica de València i la participació d'unitats de drons de l'UME, Forces i Cossos de Seguretat, organismes policials i empreses en el Congrés de drons

L'alcalde destaca la importància de drons en la gestió de servicis i actuacions municipals

21 novembre 2019
El alcalde destaca la importancia de drones en la gestión de servicios y actuaciones municipales

Després de la presentació de sistemes específics de seguiment i anti drons, l'activitat del segon congrés de drons policials ha traslladat la seua activitat a les instal·lacions d'Heliactivo on s'han efectuat les demostracions dels equips que empreses, institucions, organismes, cossos policials i unitats d'emergència i rescat operen en les seues accions.

Com a colofó de l'activitat congressual s'han realitzat les pràctiques i evolucions pràctiques dels drons en missions específiques com les que es presenten en el dia a dia de les unitats que els operen.

Toni Pérez, ha aprofitat l'ocasió per a agrair als assistents i ponents l'elecció, novament, de Benidorm per a "posar en comú reglamentacions i protocols d'actuació una vegada la normativa s'està acostant a la realitat dels servicis que ja ens proporcionen els drons". Específicament ho ha fet tant al professor Israel Quintanilla (UPV) com a l'Associació Cultural de la Policia Local de Benidorm i la Prefectura del Cos per l'organització del congrés i els que ha felicitat pels resultats aconseguits.

L'alcalde ha destacat que Benidorm aposta per la innovació i el més complet ús de les possibilitats de la tecnologia al servei dels ciutadans i que a més de "pionera en la consecució de la certificació de Destinació Turística Intel·ligent està immersa ara en els nous projectes d'usos de drons en les propostes, també pioneres, de dos programes d'Unió Europea".

En este sentit ha assenyalat les excel·lents característiques que reunix Benidorm i el seu entorn més immediat per a efectuar aquests tests i demostracions, tant del congrés com de les propostes europees, i la implicació municipal en fórmules de progrés per a millorar els servicis que es presten als ciutadans.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h