EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

22:47 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Núvol con lluvia escasa

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

55%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'objectiu és acostar la dansa als escolars de Benidorm davant la proximitat de les dates de matriculació per al pròxim curs

El Conservatori Municipal de Dansa celebra el cicle 'Vols ballar?' amb gran èxit de públic

30 maig 2023
Conservatorio municipal de danza

El Conservatori Elemental Municipal de Dansa, en col·laboració amb la Regidoria d'Educació, va celebrar dimecres passat 17 de maig el cicle 'Vols ballar?', una activitat que es va dur a terme en el Centre Cultural de Benidorm amb una gran assistència de públic.

Els alumnes, procedents de diferents col·legis de Primària de la ciutat, van poder gaudir d'una demostració d'una classe de Dansa Clàssica, Dansa Espanyola, Dansa Contemporània i Expressió Musical a càrrec d'alumnes del Centre Cultural i dirigida pel professorat del Conservatori de Dansa.

L'objectiu d'esta activitat és acostar la dansa als escolars de Benidorm i promocionar els ensenyaments de dansa que s'impartixen en el Conservatori Elemental Municipal de Dansa de Benidorm, donada la proximitat de les dates de matriculació per al pròxim curs.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h