CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

13:50 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

NE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm, de dol oficial, honra a les víctimes de la Covid-19

19 abril 2020
Benidorm, de luto oficial, honra a las víctimas de la Covid-19

A les 12 del migdia, en la plaça de Les seues Majestats els Reis d'Espanya, des del balcó de l'Ajuntament i amb les banderes oficials a mitja asta, al costat d'una representació de Policia Local i del personal sanitari que tan eficaç i acuradament està desenvolupant la seua labor en primera línia d'actuació, l'alcalde Toni Pérez ha guardat els tres minuts de silenci expressant així el sentiment i condol dels ciutadans de Benidorm que han seguit des de les seues finestres i balcons este moment d'emoció, després del qual han prorromput en un aplaudiment en record de totes les víctimes.

Benidorm s'ha sumat així a esta iniciativa i programarà, quan la incidència sanitària passe, el seu acte en record dels morts per la Covid-19. Hui, com ha destacat l'alcalde Toni Pérez "han sigut tres sentits minuts de silenci per a recordar a les víctimes d'esta cruel pandèmia i de solidaritat amb les seues famílies". Les banderes a mitja asta, va assenyalar l'alcalde, "manifesten el nostre respecte a víctimes i famílies".

Ja a peu de carrer, l'alcalde ha departit uns minuts amb els sanitaris i policies locals que han assistit a l'homenatge a les víctimes testimoniant-los "l'agraïment de Benidorm als qui ens cuiden".

Per part seua, en la Prefectura de la Policia Local de Benidorm, a les 12 del migdia s'han guardat els preceptius tres minuts de silenci, en formació, en esta jornada de dol a la qual s'ha sumat des dels seus domicilis la població de Benidorm.