Dotze dones de l'agrupació, supervivents d'esta malaltia, pretenen batre un rècord mundial
Arranca l'últim repte solidari d'Anémona: 24 hores remant per a recaptar fons contra el càncer de mama
Anémona Marina Baixa, el grup d'autoajuda per a dones amb càncer de mama i ginecològic de Benidorm i comarca, ha donat este divendres el tret d'eixida al seu últim repte esportiu i solidari. Un repte que requerix un "exigent esforç" i que consistix a remar durant 24 hores ininterrompudes per a recaptar fons contra el càncer de mama i, al seu torn, batre un rècord mundial en esta modalitat. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benidorm, la Regidoria d'Igualtat i el Club Nàutic de Benidorm, este "Repte 24 hores ininterrompudes de rem interior Concept 2" s'ha posat en marxa a les 10 del matí d'este divendres en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, junt a la Casa Consistorial, i es prolongarà fins demà, dissabte, a la mateixa hora.
L'encarregada d'inaugurar el repte ha sigut la presidenta d'Anémona, María Botella, a la qual s'han sumat diferents membres de la corporació municipal, encapçalats per l'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer, i la regidor d'Igualtat, Ángela Zaragozí. Després d'ells, han pres el relleu altres dones de l'agrupació, que seran els qui mantindran en marxa les màquines de rem interior durant un dia sencer per a poder batre el rècord.
Les participants seran dotze dones de més de cinquanta anys, totes elles supervivents del càncer de mama, que fent relleus de diferent duració remaran durant estes 24 hores per a aconseguir fons i destinar-los a la investigació. Com a punt de partida es donaran a Geicam, el grup líder en investigació en càncer de mama a Espanya, un total de 7.200 euros, cinc euros per cada minut de rem.
A més, a esta quantitat, està previst sumar altres aportacions. Per a això, en el punt on s'està duent a terme este repte s'ha disposat un 'ERGO SOLIDARI', perquè tot aquell que vulga col·laborar pot acostar-se a aportar el seu gra de sorra, bé remant o bé realitzant una donació econòmica, que també es destinarà íntegrament als projectes d'investigació sobre esta malaltia que realitza Geicam.