CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

18:35 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Legionaris de gala custodien la imatge de Crist crucificat

Amb la Processó del Silenci, L'Almudena commemora el Dijous Sant a Benidorm

29 març 2024
La imagen de Cristo crucificado sale deLa Almudena.
La imagen de Cristo crucificado sale deLa Almudena.

A l'església parroquial de La nostra Senyora de l'Almudena, els passos de la Germanor Sacramental del Sant Sopar i de la Confraria del Santíssim Crist del Perdó i de la Bona Mort han protagonitzat, conjuntament, la Processó del Silenci que, després d'eixir a les 21.00 h del temple, ha recorregut els carrers Ginés Cartagena, Capità Cortés, avinguda de la Castellana, Velázquez, Acàcies, Goya, Jardins, de nou i Ginés Cartagena des d'on les imatges han tornat les imatges.

Al costat del rector de la Almudena, Pedro Crespo, conformaven la representació institucional que presidia l'alcalde, Toni Pérez, la regidora de Festes, Mariló Cebreros al costat d'un nombrós grup de regidors; la presidenta de la Junta Major de Confraries i Germanors de Setmana Santa de Benidorm 2024, Maria Teresa Cantó, màxima dirigent també de la Germanor Sacramental del Sant Sopar, flanquejada pels representants de les confraries i germanors locals, entre ells la Germana Major de la Confraria del Santíssim Crist del Perdó i la Bona Morta, Susana Martínez.

Centenars de veïns han seguit la processó des de la via pública o des dels seus balcons. El moment àlgid de l'acte religiós s'ha viscut enfront de la caserna de la Guàrdia Civil on ha sonat el tradicional solo de trompeta amb els cavallers legionaris en posició dempeus.

Processó en La Cala

També a les 21.00 h, en la parròquia de Sant Joan Baptista, partia en processó la Confraria l'Oració de Jesús en l'Hort de Getsemaní. En ella han participat el germà major, Rafael González, regidors i els diputats autonòmics, José Ramón González de Zárate i Manuel Pérez Fenoll.

El Crist ha sigut custodiat a través de la plaça de les Botigues, el carrer Pallers, les avingudes Mont Benidorm i Vicente Llorca Alós, carrers Vinaròs i Santander i ha tornat a l'església de nou per Mont Benidorm, Pallers i Botigues.

Divendres Sant, processó general del Sant Enterrament

El Divendres Sant, les germanors i confraries de Benidorm participaren en la processó general del Sant Enterrament que partirà, a les 20.30 h, des de l'església de Sant Jaume i Santa Anna i recorrerà el centre de la ciutat. Més tard, a les 23.00 h, la parròquia de Sant Joan Baptista acollirà el Viacrucis Penitencial.

Video Url