L'associació Mujeres 2000 complix els seus primers vint anys

Encarna García i Juani del Pozo, sòcies d'honor
0
0
L'associació Mujeres 2000 complix els seus primers vint anyss
L'associació Mujeres 2000 complix els seus primers vint anyss

S'acaben de complir vint anys des que, a la fi de 1999, un grup de dones de Benidorm decidiren crear l'Associació Mujeres 2000. Un col·lectiu que, sense ànim de lucre, defensa la participació activa de la dona en la vida social i col·lectiva de la ciutat i, en l'àmbit personal, oferix un servei d'assessorament, tallers, formació i activitats de temps lliure des de la seua seu, en el Centre Social 'La Torreta' de l'Ajuntament de Benidorm.

Cal "donar visibilitat a les dones i el treball que fan en la societat", ha assenyalat Conchi García, presidenta de Mujeres 2000. García ha definit a les integrants en l'associació de "lluitadores" que animen a les seues conciutadanes a no "quedar-se assegudes en el sofà davant els problemes que dóna la vida" i a "plantar-los cara de manera positiva". És per això que en el dia de hui Mujeres 2000 ha celebrat, en la Sala d'actes de 'La Torreta', el seu 'Gran Festival' d'aniversari.

Amb la Sala d'actes plena entre públic i quadre escènic, l'esdeveniment ha començat passades les 17.00 hores. Entre les assistents, les regidores d'Igualtat i Benestar Social, Ángela Zaragozí i Ángela Llorca en representació de la corporació municipal. L'espectacle ha durat poc més de dos hores. Després d'un vídeo que ha repassat la història de l'associació, els assistents han pogut gaudir de representacions a càrrec dels grups de treball: Taitxí i ioga. Poesia, amb la lectura de poemes a càrrec de Teresa Arjona i Ma. Carmen Calero. Ball de sevillanes 'rocieres'. Playbacks de les cançons 'In Benidorm' de Cecilio González i temes de Rocío Durcal. Finalment, Manuel Palazón, acompanyat per la seua guitarra, ha recitat 'La nana de la cebolla', de Miguel Hernández.

El moment més emotiu de la vesprada ha arribat quan Ángela Zaragozí i Ángela Llorca han imposat les bandes de Sòcies d'Honor a Encarna García i Juani del Pozo, nomenament que es va mantindre en secret fins a l'últim moment.