EL TEMPS A BENIDORM ARA

26

13:23 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvols alts

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm simplifica els tràmits per a construir equipaments públics

01 juny 2017
Benidorm simplifica los trámites para construir equipamientos públicos

La Comissió d'Avaluació Ambiental informa favorablement la modificació del PGOU que suprimix els estudis de detall per a casos com el centre de Salut del Racó o la Comissaria

La Comissió d'Avaluació Ambiental de l'Ajuntament de Benidorm ha donat suport hui a la modificació puntual del Pla General per a simplificar els tràmits a seguir a l'hora de construir equipaments públics com puguen ser el centre de salut del Racó de l'Oix o la futura Comissaria del Cos Nacional de Policia.

La regidora d'Urbanisme, Lourdes Caselles, ha informat que este òrgan "ha emés un informe favorable a esta modificació, la número 21, que afecta l'ordenació detallada dels usos dotacionals i que en síntesi crea una sèrie de paràmetres que fan innecessari redactar estudis de detall per a estos equipaments públics".

Caselles ha explicat que "en alleugerir la tramitació" esta modificació "reduirà els terminis" quan es tracte de projectes o edificis d'ús sanitari, educatiu, esportiu, etcètera. En cas que la corporació recolze el que ja ha valorat positivament la Comissió d'Avaluació Ambiental, "els efectes d'esta modificació del Pla General es deixaran sentir immediatament, ja que s'aplicarà al centre de salut del Racó de l'Oix com ja s'ha contemplat amb la Conselleria de Sanitat", ha assenyalat l'edil.

La responsable d'Urbanisme ha aclarit que "com que no s'ha de fer un estudi de detall, la Conselleria estaria ja en disposició de poder licitar la redacció del projecte per al centre sanitari".

L'informe aprovat per la Comissió d'Avaluació Ambiental de l'Ajuntament es publicarà ara en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. Cobert així l'apartat ambiental, la modificació número 21 del Pla General entrarà en la seua fase urbanística, també en seu municipal i que inclou: exposició pública per un període de 45 dies, i aprovació definitiva pel ple.