EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

07:02 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Des de hui tornen a estar operatius al 30% d'aforament, per a abonats i amb reserva prèvia el gimnàs i la piscina del Palau

Benidorm reprén demà 8 escoles esportives municipals i l'activitat d'Aiguagim

16 març 2021
Benidorm reprén demà 8 escoles esportives municipals i l'activitat d'Aiguagim...

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm reprén demà dimecres, 17 de març, l'activitat de huit escoles esportives municipals i d'Aiguagim. Concretament es reactiven les escoles que es poden adaptar a les noves mesures addicionals dictades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en la resolució del passat dia 11.

A més de l'Aiguagim es reprenen les escoles municipals d'Atletisme, Natació, Pàdel, Pilota Valenciana, Patinatge, Tenis, Voleibol i per a persones amb diversitat funcional. En tots els casos, els grups seran estables i s'atendran totes les mesures sanitàries recollides en la resolució de Conselleria.

Recordar que des de hui estan oberts al 30% de l'aforament, per a abonats i prèvia reserva la piscina i el gimnàs del Palau d'Esports l'*Illa. També operatives estan ja la resta d'instal·lacions esportives municipals cobertes. Totes estan instal·lacions, igual que les disposades a l'aire lliure, estan obertes fins a les 21.30 hores.

Els abonats de les instal·lacions esportives municipals hauran de reservar l'ús d'estes, en el telèfon 966 815 472 –en horari de matí– o a través de la web de la Regidoria d'Esports.