CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

23:30 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'artista se suma a la programació musical d'estiu a l'auditori Julio Iglesias, adaptat a la normativa sanitària

Pablo López, amb el seu 'Piano y Voz', actuarà a Benidorm el pròxim 7 d'agost

10 juliol 2020
Pablo López, con su ‘Piano y Voz’, actuará en Benidorm el próximo 7 de agosto

Pablo López actuarà el pròxim 7 d'agost, a les 22.30 hores, a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera de Benidorm, dins de la gira de concerts 'López, Piano y Voz' amb el qual el malagueny recorrerà Espanya en els pròxims mesos. Així ho ha informat hui el regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles, qui ha destacat que "este concert en acústic ve a completar la programació musical d'estiu, que ja ha començat a rodar amb el cicle 'Benidorm Summer Nights' i al qual recentment s'ha sumat a més el de 'Amores de Verano".

Carrobles ha destacat que "dins de les limitacions de la nova situació, hem apostat per reactivar l'activitat musical i d'esdeveniments a la nostra ciutat, consolidant la nostra marca 'Benidorm, Music & Emotion' amb concerts en format més reduït en aforament però de gran qualitat artística". "L'actuació de Pablo López, tot un referent en el panorama nacional i un dels artistes amb més projecció en el seu gènere, ve a sumar un atractiu més a nostra ja de per si variada oferta musical per a les nits d'estiu", ha agregat.

L'edil ha incidit en què "a l'hora de reprendre l'activitat d'esdeveniments en tot moment hem sigut molt exigents en l'aplicació i compliment de la normativa de sanitària per a generar un entorn segur per a públic, artistes i treballadors". Així, tant la distribució del recinte com el dispositiu disposat garantixen el compliment de la distància de seguretat entre els assistents, amb aforaments reduïts que van fins a un màxim de 800 persones. A més, en l'accés hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Les entrades per al concert de Pablo López a Benidorm ja estan a la venda en www.entradasatualcance.com, www.iboleleproducciones.com i en Correus.