CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

26

02:57 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Concert a Benidorm del pianista Iván Martín dins del cicle ‘Grans Recitals 2016’

21 octubre 2016
Concierto en Benidorm del pianista Iván Martín dentro del ciclo ‘Grandes Recitales 2016’

El públic ha gaudit d'una cuidada selecció de peces de Granados, Guinovart, Chopin i Debussy

El prestigiós pianista canari Iván Martín ha oferit esta nit el tercer dels concerts del cicle 'Grans Recitals 2016' que organitza la Regidoria de Cultura, en el Saló Municipal d'Actes, amb la col·laboració del Conservatori Professional Municipal de Música 'José Pérez Barceló. Iván Martín ha delectat a les més de 200 persones que abarrotaven la sala amb una selecció de peces de Granados, Guinovart, Chopin i Debussy.

Demà, a partir de les 9.45, Iván Martín oferirà, en el mateix escenari, una classe magistral als alumnes de piano del Conservatori. Allí els joves podran mostrar les seues aptituds i millorar la seua qualitat interpretativa gràcies a les aportacions del mestre.

Iván Martín (Las Palmas de Gran Canaria, 1978) està reconegut com un dels pianistes més brillants de la seua generació dins i fora de les nostres fronteres. Col·labora amb la pràctica totalitat de les orquestres d'Espanya, així com amb les més importants del panorama mundial: Orquestra de París, Filharmònica de Londres, Berliner Konzerthausorquester, Filharmònica d'Estrasburg, Simfònica 'Giuseppe Verdi' de Milà, Virtuosos de Praga, Simfònica de Monterrey o Simfònica de Santiago de Xile, entre moltes altres.

El concertista ha sigut convidat a participar en nombrosos festivals i sales de concerts: New York International Keyboard Festival, Orford International Music Festival, Festival International La Roque d'Anthéron, Festival International La Carde Journée, Festival Internacional de Grans Pianistes, Festival Internacional Cervantino, Cicle de Joves Intèrprets Scherzo, Festival Internacional de Música i Dansa de Granada, Festival Internacional de Música de Perelada o Festival de Música de Canàries.

Iván Martín es va graduar amb honors en el Harid Conservatory de Florida i va rebre el premi Fulbright per a cursar estudis en The Juilliard Scholl. Com a docent impartix classes magistrals per tot arreu. Ha realitzat innombrables enregistraments i té una atapeïda agenda de concerts per tot el món.