CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

13:20 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es tracta del projecte guanyador del Concurs 'Shortpitch' de l'anterior edició i és dirigit per la benidormera Claudia Ortega

l'Skyline Film Festival estrena el curt '¿Por qué lloran las chicas?' rodat a Benidorm la passada tardor

18 abril 2024
El Skyline Film Festival estrena el corto ‘¿Por qué lloran las chicas?’ rodado en Benidorm el pasado otoño

L'aula de la Fundació Mediterrani a Benidorm va acollir ahir, dimecres, l'estrena del curtmetratge '¿Por qué lloran las chicas?', dirigit per Claudia Ortega i produït entre les pedres Films, i que va ser el guanyador de l'edició de 2023 del Concurs 'Shortpitch' de l'Skyline Film Festival. El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Benidorm, Jaime Jesús Pérez, ha explicat que, "com establixen les mateixes bases del concurs, este curt es va rodar a la ciutat els passats mesos d'octubre i novembre i ara s'ha pogut estrenar dins de la programació d'esta huitena edició del festival, amb el que completem un cicle que es va obrir i es completa a Benidorm". Igualment, l'edil ha donat l'enhorabona a la seua autora, a la productora i als protagonistes pel "magnífic resultat" d'este treball.

Com a guanyador del concurs en l'anterior edició, ¿Por qué lloran las chicas?' va accedir a un premi en espècie valorat en prop de 13.000 euros per a dur a terme el seu projecte i rodar-lo a Benidorm, comptant en tot moment per a això amb la col·laboració i el suport de la Benidorm Film Office.

La cinta és protagonitzada pels xiquets Pepa Pastor i Aitor Martínez, que interpreten els papers de Carmen i Lucas, després de superar el càsting infantil que es va dur a terme a la ciutat el mes d'agost passat. A tots dos els acompanyen en l'elenc altres jóvens benidormers aficionats a la interpretació, que al costat dels protagonistes també van participar en l'estrena i van desfilar per l''estora roja' de l'Skyline.

Després de l'estrena del vencedor de la passada edició, la programació de l'Skyline Benidorm Film Festival, que dirigix la benidormera Bea Hernández, acull durant este dijous l'exposició davant el jurat dels projectes 'ShortPitch' finalistes de 2024, el lliurament de premis dels quals tindrà lloc a les 18 hores a l'Auditori Fundació Mediterrani. A més, es desenvoluparan altres activitats paral·leles dins de la programació del festival i les noves tandes de 'curts' seleccionats en la Secció Oficial Nacional amb posterior col·loqui dels directors/as, amb una sessió que a més serà inclusiva amb audiodescripció adaptada a públics amb discapacitat visual i auditiva.

El festival continuarà amb altres activitats també durant la jornada del divendres i arribarà a la seua fi este dissabte, a les 19.30 hores, en la Sala d'actes de l'Ajuntament de Benidorm, on se celebrarà la gala de cloenda i el lliurament de premis en les diferents seccions a concurs.

El Skyline Film Festival estrena el corto ‘¿Por qué lloran las chicas?’ rodado en Benidorm el pasado otoño