Benidorm condemna l'últim crim masclista succeït a Pontevedra

0
0
Benidorm condemna l'últim crim masclista succeït a Pontevedra
Benidorm condemna l'últim crim masclista succeït a Pontevedra

Benidorm ha guardat hui un minut de silenci en senyal de protesta i duel per l'últim crim de violència de gènere ocorregut en la localitat de Pontevedra de Valga. L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, han encapçalat la concentració en la qual han participat representants dels grups polítics municipals, funcionaris i veïns.

Este últim crim va succeir en el matí d'ahir quan un home va matar a tirs a la seua exparella de 39 anys en presència dels dos fills de tots dos, de 7 i 4 anys. Els menors es trobaven a l'interior del vehicle de la seua mare per a acudir al col·legi. Posteriorment, l'homicida va emprar la mateixa arma curta per a posar fi a la vida de la seua excunyada i la seua exsogra, que s'havien desplaçat fins al lloc. Després del crim, que eleva a 41 el nombre de dones assassinades a Espanya el que va d'any per les seues parelles o exparelles, l'individu es va entregar a les autoritats en la localitat d'Ames (La Corunya).

Des de l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Benidorm es recorda a totes les dones que puguen ser víctimes de la violència de gènere, que tenen a la seua disposició els servicis municipals. A més, poden contactar amb el telèfon d'atenció a les víctimes, el 016, que atén les 24 hores del dia els set dies de la setmana i en 51 idiomes. Este número no deixa rastre en la factura del telèfon, encara que s'aconsella esborrar-lo del registre de trucades.