EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

20:57 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Jaume Climent presta servici en la Unitat Canina de la Policia i està integrat en un equip de Bombers GIRECAN que ja està a Adana amb 15 rescatistas i 2 K9

Un agent de la Policia Local de Benidorm, entre els equips de rescat desplaçats a Turquia pel terratrémol

08 febrer 2023
@BomberosGIRECAN. Twitter.
@BomberosGIRECAN. Twitter

Un agent de la Policia Local de Benidorm ha viatjat fins a Turquia per a participar en les tasques de rescat en la zona del terratrémol que este dilluns, 6 de febrer, va afectar diverses regions del sud del país i del nord de Síria. L'agent Jaume Climent està integrat en la Unitat Canina de la Policia Local de Benidorm i forma part del grup de Bombers GIRECAN que va partir ahir rumb a Turquia amb un equip USAR Light format per 15 rescatadors i dos K9 –gossos de rescat–.

L'equip ja ha aconseguit l'aeroport d'Adana, una de les ciutats afectades pel terratrémol, que s'ha cobrat ja la vida de més d'11.000 persones en tots dos països.

Jaume Climent, al costat de la resta de companys de l'equip USAR Light, participarà en les labors de localització i rescat de possibles supervivents. La unitat desplaçada és un equip interdisciplinari que compta també amb personal sanitari i té capacitat de perforació, rescat vertical i amb gossos.