EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

15:35 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Intervals de núvols con lluvia escasa

E 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

65%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El 100% d'esta línia d'ajudes pretén minimitzar els efectes de la pandèmia i es finança amb una subvenció de 292.491 euros de la Diputació d'Alacant

Últims dies per a sol·licitar les ajudes de fins a 1.000 euros per a empreses de transport de passatgers, taxi i autoescoles

07 setembre 2022
Ayudas Transporte

El termini per a sol·licitar les noves ajudes de fins a 1.000 euros dirigides a autònoms i empreses de transport de passatgers, sector del taxi i autoescoles finalitza este dijous, 8 de setembre, a les 23.59 hores. Unes ajudes que estan orientades a minimitzar els efectes de la crisi econòmica derivada de la pandèmia i que es finança íntegrament a través d'una subvenció de 292.491 euros que l'Ajuntament de Benidorm ha obtingut de la Diputació Provincial d'Alacant.

La regidora de Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha recordat que "amb estes ajudes tractem d'alleujar la situació per la qual han hagut de travessar estos sectors durant la pandèmia, a la qual han sigut molt sensibles i de la qual encara estan tractant de remuntar".

Com en altres ajudes de similars característiques, les sol·licituds han de presentar-se de manera telemàtica en la Seu Electrònica de l'Ajuntament, a través de l'enllaç https://sede.benidorm.org/catalogo-de-servicios/dipcov/.

Segons establixen les bases, poden optar a esta ajuda les pimes, microempreses o empresaris autònoms amb domicili fiscal a Benidorm que exercisquen la seua activitat en els CNAEs 4931 Transport urbà i suburbà de passatgers, 4932 Transports de taxi, 4939 Tipus de transport terrestre de passatgers, 5010 Transport marítim de passatgers i 8553 Activitats de les escoles de conducció i pilotatge.

Entre els requisits està que la mitjana mensual de facturació dels mesos perquè es vaja a sol·licitar l'ajuda –que han d'estar compresos entre l'1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022- haja sigut igual o inferior a la mitjana facturada en els mateixos mesos de 2019.

Gómez ha animat a les empreses i autònoms d'estos sectors a "no deixar passar l'oportunitat i acollir-se a esta ajuda extraordinària que se suma a les nombroses línies i convocatòries impulsades per l'Ajuntament de Benidorm per a ajudar al teixit productiu local".