EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

10:59 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Molt núvol

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Medi Ambient completa l'assignació de parcel·les i fa una xarrada sobre agricultura ecològica a les persones que cultivaran el mig centenar de parcel·les en el Camí de la Parva

Els horts urbans de l'Horta, al complet

07 setembre 2022
Asignación de los Huertos Urbanos.

Els horts urbans del Camí de la Parva, en la zona de l'Horta, ja estan tots ocupats i d'ací a poc estaran a ple rendiment, després que la Regidoria de Medi Ambient haja adjudicat les poques parcel·les que van quedar lliures el mes de juliol passat. La regidora de Medi Ambient, Mónica Gómez, ha indicat que "en un primer moment es van rebre 40 sol·licituds de particulars i de l'associació de veïns de la zona per a obtindre un d'estos horts urbans, per la qual cosa van quedar lliures una desena de parcel·les". Des de llavors "s'han rebut noves peticions, per la qual cosa s'ha procedit a adjudicar les parcel·les lliures, que a partir d'esta mateixa setmana començaran a cultivar-se, com ja s'estan cultivant les que es van entregar al juliol".

Justament totes les persones adjudicatàries del mig centenar d'horts urbans situats del Camí de la Parva han assistit hui a una xarrada informativa sobre agricultura ecològica en el Saló d'actes de l'Ajuntament de Benidorm.

L'edil de Medi Ambient ha donat la benvinguda als assistents, la majoria persones majors de seixanta-cinc anys, parades, o representants de les associacions que, des de juliol, gaudixen d'una de les parcel·les en la zona.

Gómez ha felicitat els més aplicats, a punt de recollir els primers fruits de la terra per la cura aplicada en el més que evident desenvolupament de les plantes cultivades estos dos mesos.

A continuació, l'enginyer agrònom municipal, Juan Miguel Calvo, ha fet una xarrada sobre els principis bàsics de l'agricultura ecològica aplicada en horts urbans, posant especial èmfasi en els cultius tradicionals de la zona i en el rebuig als productes fitosanitaris de síntesis. A continuació, el guarda rural, Juanjo Mascarell, els ha assessorat en la resolució dels possibles problemes de caràcter administratiu que pogueren afectar-los durant el temps que dura la concessió.