EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

06:55 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde felicita el grup pels seus primers vint anys donant "visibilitat a tot el que suposa compartir la vida amb la malaltia"

Anémona presenta la seua samarreta solidària amb la vista posada en la gran marxa d'octubre

07 setembre 2022
Anémona.

Anémona, el Grup d'autoajuda per a dones amb càncer de mama i ginecològic de Benidorm i la Marina Baixa, ha presentat oficialment la samarreta '20 Aniversari' que protagonitzarà la seua marxa anual que enguany se celebrarà el 23 d'octubre.

Amics i simpatitzants d'Anémona se citaven poc abans de les 19.30 h en el club Ku Levante, enfront del passeig del mateix nom, per a la presentació de l'elàstica creada per l'artista i sòcia del grup, M. Carmen Zaragoza. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Toni Pérez, de la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, altres membres de la Corporació i del diputat provincial i també edil local, José Ramón González de Zárate.

La presidenta d'Anémona, María Botella, va agrair la col·laboració a d'empreses locals i, especialment, de la Regidoria d'Igualtat i de l'Atlètic Benidorm CD, representat en l'acte pel seu president, Paul David Boby, i altres membres de la directiva.

Toni Pérez va felicitar Anérmona pel seu vinté aniversari. Vint anys "que si anem al tango 'no són res', però comparats amb el treball desenvolupat per Anémona per totes les dones de Benidorm, de la comarca i, en definitiva, del món, són més que molt".

L'alcalde va incidir que Anémona ha sabut "impregnar a tota la societat", amb el seu treball, especialment amb la seua tradicional marxa anual a la qual "any rere any s'han anat sumant persones que han donat visibilitat a tot el que suposa compartir la vida amb la malaltia".

Finalment, sobre el disseny de la samarreta de 2022, Toni Pérez va puntualitzar que "m'encanta, no. El següent" i va agregar que amb la seua venda, Anémona pot suportar les despeses en personal especialitzat i ajuda a les persones i els seus familiars afectats pel càncer de mama.

L'artista, M. Carmen Zaragoza, per la seua banda, va explicar part del procés creatiu partint de la premissa que en ell "havia d'aparéixer l'illa" de Benidorm. Va abundar sobre la combinació gràfica dels guarismes del vinté aniversari "amb les anemones de mar i terra" de les quals pren el nom el grup.

La samarreta, de teixit ecològic de color negre, ha sigut fabricada a partir de botelles de plàstic reciclat. Es pot adquirir tan sols per 10 euros en els locals de l'associació i entitats col·laboradores. Durant l'acte, les capitanes dels equips femenins infantils de l'Atlètic de Benidorm van rebre sengles samarretes, igual que els representants de les empreses col·laboradores presents.