EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

10:36 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Aida García, regidora d'Innovació, ressalta l'aprenentatge pràctic que capacita a tècnics d'unes altres DTI a través de l'experiència i el model escalable de Benidorm

Benidorm acull el Repte II del curs d'entrenament intensiu Surfea DTI que se centra en la sostenibilitat social

07 setembre 2022
Boot Camp

El Repte II del curs d'entrenament intensiu Surfea DTI s'ha desenvolupat al llarg del matí de hui centrat en aspectes de sostenibilitat social, turisme fins i tot i neurodiversitat. La iniciativa, que va arrancar amb el Repte I en el mes de juliol passat entorn de la dada i les seues fórmules per a ser compartit, tindrà al llarg dels dos pròxims dies un nou repte, el III, entorn de la visibilitat del procés.

La regidora d'Innovació, Aida Garcia, en saludar a la desena de participants, ha destacat que "estem davant un entorn d'aprenentatge pràctic sobre situacions reals de treball quotidià d'una DTI com Benidorm per a professionals del sector implicats en el desenvolupament i implantació de la DTI", assenyalant que "les accions DTI en una destinació compacte com Benidorm es perceben millor".

En este repte, va explicar, s'ha analitzat el Pla Estratègic d'Accessibilitat Turística de Benidorm desenvolupat per l'àrea de Turisme Accessible de Predif (Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física), considerat com a "dinàmic" i "transversal" que està permetent a Benidorm consolidar-se com el destí de sol i platja més accessible d'Espanya.

El Repte II s'ha centrat a identificar actuacions i assenyalar les experiències adaptades assenyalant la importància, va destacar García Mayor, d'"atendre la inclusivitat per a arribar a l'accessibilitat". La proposta planteja arribar a totes les diversitats fins a arribar, fins i tot, a la neurodiversitat en funció de l'opció transversal perseguida de Turisme per a tots.

Els reptes IV i V es desplegaran en les pròximes setmanes a la Normalització DTI i el finançament a càrrec dels Fons Next Generation EU amb experiències pràctiques a la ciutat de Benidorm.

Intel·ligència Turística i Ciclops DTI són els responsables tècnics de les restes del curs d'entrenament intensiu Surfea DTI.