EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

20:06 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde de Benidorm reclama certeses, claredat, dates, normativa i vacunes per a reprendre l'activació turística

Toni Pérez: «El mercat penalitza la indefinició»

20 maig 2021
Toni Pérez: «El mercado penaliza la indefinición»

«La pandèmia ha posat a prova la fortalesa del sector; tirem avant, encara amb dificultats»

L'alcalde de Benidorm Toni Pérez ha participat en la segona jornada professional de FITUR en la taula redona 'Resiliència: estratègies i mesures per a fer front a la crisi' que, moderada pel president de l'ITH, Francisco Javier García Cuenca, ha comptat amb la participació dels huit municipis integrants de l'Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja.

Pérez ha assenyalat que "necessitem certeses i claredat, normativa adaptable amb rapidesa, dates concretes i vacunes que ens possibiliten reprendre l'activació turística" perquè sabem que "el mercat penalitza la indefinició".

Va assenyalar l'alcalde que "hi ha hagut i hi ha demanda; però seguim sense la mobilitat internacional necessària", destacant que "els huit municipis de l'AMT computem el 20% de les pernoctacions turístiques d'este país". Va incidir llavors en "la fortalesa de la marca Espanya i en el seu poder d'atracció internacional".

Va reclamar culminar com més prompte millor "el procés de vacunació de manera àgil, ràpida i urgent perquè altres països ja el fet sobre el teixit turístic" i que "el Turisme estiga en el nucli dur de les decisions". Les destinacions, va destacar Pérez, "hem fet el nostre treball i bona prova d'això són les propostes amb les quals ens obrim al turisme este imminent estiu". L'alcalde va assenyalar que "els huit municipis de l'AMT han demostrat gestió i s'han consolidat com a destinacions segures", destacant, a continuació, les singularitats de Benidorm

Pérez va incidir en "els quinze mesos de treball dur que portem, on Visit Benidorm ha mantingut l'acció promocional amb iniciatives noves i que ara mateix acaba de posar en marxa Visit Benidorm Travel per a configurar paquets turístics de la destinació a colp de clic".

Va concloure l'alcalde de Benidorm la seua intervenció assenyalant "d'esta situació eixim les destinacions turístiques més i millor preparats".

Han participat en la mateixa els alcaldes de Lloret de Mar, Jaume Dulsat; Torremolinos, José Ortiz; Calvià, Alfonso Rodríguez; Arona, José Julián Mena; i Salou, Pere Granados, al costat dels regidors de Turisme de San Bartolomé de Tirajana, Alejandro Marichal, i d'Adeje, Adolfo Alonso. La taula, en conjunt, va assenyalar la necessitat de reprendre els mercats internacionals, una uniformitat nacional en els missatges sobre el conjunt del país, mobilitat segura i finançament adequat.