EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

18:58 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El tràiler de la ficció, amb escenes rodades a Benidorm, s'ha estrenat en l'espai destinat al turisme cinematogràfic

Benidorm, en la presentació en Fitur Screen de la nova sèrie de Movistar+, 'Paradís'

20 maig 2021
Presentación de la serie Paraíso en Fitur Screen

Benidorm ha participat hui de la presentació de la nova sèrie de Movistar+ Paradís, que s'ha realitzat en Fitur Screen, l'espai destinat al turisme cinematogràfic de la Fira Internacional de Turisme de Madrid i en el qual la ciutat també és present amb el seu Film Office. La ficció, dirigida per Fernando González Molina i ambientada en la dècada dels noranta, s'ha rodat en localitzacions de la Comunitat Valenciana i especialment a la província d'Alacant, inclosa Benidorm.

Concretament, l'equip de la sèrie va triar una de les localitzacions més sol·licitades per les produccions audiovisuals que roden a la ciutat: la carretera de la Torre de les Caletes. Justament una de les preses rodades en esta localització –en la qual s'aprecia la torre guaita del segle XVII– ha sigut inclosa en el tràiler de la sèrie que s'ha visionat en Fitur Screen.

Durant la presentació de la sèrie, l'alcalde, Toni Pérez, ha indicat que "des que ens van proposar la possibilitat de ser una de les localitzacions de la sèrie ens bolquem amb el projecte: una producció de la mà Fernando González Molina no podia ser més que una sèrie que estarà a l'altura de la ficció espanyola dels darrers temps".

Toni Pérez ha agregat que Paradís representa "el que com a territori estem buscant a través de l'aposta que fem per posar en marxa les film offices municipals: un producte atractiu que cale en l'espectador", i que faça que este busque "viure experiències i emocions en les localitzacions que ha vist en pantalla".

Així mateix, ha incidit en què "darrere de cada seqüència gravada en exterior hi ha molta faena dels nostres tècnics, dels nostres servicis municipals, tots han d'estar coordinats i disposats per a respondre a les necessitats que les productores plantegen".

A més de l'alcalde, també han participat en la presentació el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; i el director del Patronat de Turisme Costa Blanca, José Mancebo.