EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

20:26 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvols alts

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els treballs duraran aproximadament un mes i s'utilitzarà una tècnica que evita la realització de rases que molesten al veïnat

Benidorm reposa clavegueram, aigua potable i voreres i l'escena urbana de l'avinguda d'Almeria

20 maig 2021
Obras calle Almería

L'Ajuntament de Benidorm ha iniciat els treballs de millora i reposició de les infraestructures d'aigua potable i clavegueram de l'avinguda d'Almeria. Una actuació "fonamental i necessària" en una de les zones "habituals del nostre turisme anglés", ha anunciat hui el regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate.

La intervenció suposarà la renovació dels servicis d'aigua i clavegueram que en l'actualitat es troben en estat de deterioració, i cal afegir que "damunt és de fibrociment amb escomeses de ferro galvanitzat". Uns materials que, ha apuntat González de Zárate, "podrien causar problemes de salut". Les canonades "estan obsoletes", ha posat l'accent, amb deficiències que podrien donar lloc a "filtracions" en el subsòl, garatges o soterranis. A més ocasionen males "olors que perjudiquen els veïns".

L'obra, que comportarà el canvi de les voreres i de tota l'escena urbana de l'avinguda Almeria "des de Mediterrani fins a Lepant", contempla per a les conduccions l'ús d'una tècnica nova. "Utilitzarem –ha aclarit el regidor– una mànega de polièster que, prèviament tractada, s'adapta i pega a l'interior de les canonades, deixant-les totalment renovades, així que ja no serà necessària la realització de rases que molesten al veïnat".

González de Zárate ha destacat que l'obra s'executarà "com més de pressa millor", en aproximadament en un mes. "Forçarem la maquinària –ha precisat– abans que ens arribe la massa de turisme anglés". Amb esta actuació es Benidorm disposarà d'un altre carrer més "totalment acabat" perquè "la gent puga gaudir-la" una vegada desapareguen les olors provinents del clavegueram i millorades les conduccions de pluvials, o les d'aigua potable "perquè no hi haja cap pèrdua i arribe a les llars amb molta més qualitat".

Obras calle Almería 2
Audios relacionados
Obras 1 - José Ramón González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Obras 2 - José Ramón González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Obras 3 - José Ramón González de Zárate
Audio file