EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

20:20 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvols alts

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Multisegmentada, esta acció preveu un impacte de 210 milions d'impressions i es recolza sobre la comercialització de Visitbenidorm.travel

Benidorm inicia en el mercat nacional la primera gran campanya de promoció, basada en el màrqueting de precisió

20 maig 2021
Benidorm inicia en el mercado nacional la primera gran campaña de promoción, basada en el marketing de precisión

És una acció màrqueting de Visit Benidorm i Hosbec amb el Patronat Costa Blanca i Turisme Comunitat Valenciana

Visit Benidorm té ultimades les campanyes internacionals, que es llançaran quan es reactive la mobilitat turística

Benidorm ha iniciat ja una "potent campanya de promoció en el mercat nacional" basada en "el màrqueting de precisió", que es desplegarà "fins al 14 de setembre" i que constituïx "la primera de les accions promocionals de gran importància que es posen en marxa coincidint amb la reactivació de la mobilitat i la fi de les restriccions perimetrals, especialment a la Comunitat Valenciana". Així ho ha anunciat hui l'alcalde, Toni Pérez, durant la segona jornada de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur).

Esta campanya és una acció de màrqueting que té una inversió pròxima als 240.000 euros, aportats per Visit Benidorm i Hosbec i amb la qual també col·laboren el Patronat de Turisme Costa Blanca i Turisme Comunitat Valenciana.

Segons ha desgranat l'alcalde, "mantenim el missatge 'Vacances a mesura' però que ara a més recolzem sobre la comercialització del Visitbenidorm.travel que anunciàvem ahir, que focalitzarà sobre la conversió, en paral·lel a l'abast publicitari de la marca".

Toni Pérez ha destacat que esta campanya és el resultat d'"aplicar la intel·ligència turística a la promoció", a través del màrqueting de precisió, maximitzar cada euro invertit". D'entrada, els impactes inicials s'estimen "en 210 milions d'impressions i més de 600.000 clics".

D'aquí ve que l'alcalde haja afirmat que amb estos impactes "ha d'obrar un dels millors resultats que hàgem obtingut mai amb una campanya" i "afermar encara més la destinació Benidorm dins del top of mind dels usuaris per a les seues preferències turístiques este estiu 2021.

Partint de l'anàlisi de les dades, en esta acció promocional "es llancen els missatges en el moment i format adequat, impactant en l'usuari idoni dins d'una audiència fragmentada i multipantalla". En resum, "arribem a l'usuari adequat, en el moment adequat i amb el missatge adequat".

Microsegmentació
Per al disseny i desenvolupament de la campanya, es va llançar un concurs, del qual va resultar guanyadora l'agència de màrqueting digital Nivoria. Toni Pérez ha indicat que "des de Visit Benidorm i Hosbec, confiem en esta agència per al desenvolupament d'esta campanya en línia multicanal", que "és una aposta clara per la implementació de les més avançades tècniques de màrqueting digital, i en la qual es gestionarà la publicitat de forma centralitzada sota el paraigua de Google Campaing Manager".

Per al desenvolupament d'esta acció "s'han definit 5 grups de públics objectius (jóvens, famílies, parelles, +50 i LGBTQ) sobre els quals s'actuarà amb microsegmentacions i creativitats específiques que aconseguisquen mostrar la versió de Benidorm més afí a cadascun dels grups". "Parlem –ha aprofundit– de promoció a la carta de la demanda"

Segons ha exposat Toni Pérez, "les claus de l'èxit de la campanya són investigació, l'ús intensiu de la tecnologia i l'anàlisi exhaustiva de les accions" I tot això, ha manifestat. "Una vegada que sabem com es comporta el client, el que està buscant Benidorm".

L'alcalde ha avançat que "esta campanya es veurà complementada, en funció de l'evolució de la mobilitat internacional i de l'obertura dels mercats emissors, amb accions també de moltíssima potència de comàrqueting i publicitat directa".Eixes campanyes, ha aclarit, "ja estan definides per Visit Benidorm i només estan a l'espera que s'òbriga la mobilitat i que hi haja capacitat de triar destinació".

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1Fitur
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2 Fitur
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3 Fitur
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 4 Fitur
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 5 Fitur
Audio file