EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

20:22 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvols alts

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha ajudat ja a quasi un miler de llars als quals ha destinat més de 850.000 euros

Benidorm dona llum verda a la 9a remesa d'ajudes municipals a famílies per la Covid-19

20 maig 2021
Benidorm da luz verde a la 9ª remesa de ayudas municipales a familias por la Covid-19

Este matí, la Junta de Govern Local (JGL), ha aprovat la novena remesa de les Ajudes a Famílies per la Covid-19 que pretenen "mitigar la situació que patixen moltes de les llars de Benidorm que suporten la crisi sanitària, social i econòmica derivada de la pandèmia", ha apuntat l'alcalde en funcions, José Ramón González de Zárate.

Les ajudes "varien entre els 600 i els 1.364 euros al trimestre, atés el nombre de components de la unitat familiar o de convivència", ha dit González de Zárate. Amb esta novena remesa, l'Ajuntament "haurà contribuït amb recursos econòmics a quasi un miler de llars de Benidorm".

La novena remesa  repartirà un total de 95.850, amb el que, hui dia, les ajudes concedides a les famílies colpejades per la crisi sanitària sumen 850.300 euros.

González de Zárate ha recordat que l'Ajuntament "està compromés" amb el teixit social i productiu de Benidorm. Per això "ha destinat esta línia d'ajudes a les quals s'han consignat 5,5 milions d'euros, quantitat que arribarà a les llars de la ciutat durant tot 2021", procurant sempre que "ho faça al més prompte possible i a les persones que més ho necessiten". L'alcalde en funcions, ha mostrat també el seu suport a les persones que seguixen encara a l'espera de cobrar expedients de regulació temporal d'ocupació (ERTO) i altres subsidis dependents d'altres administracions "que són les que tenen el compromís i l'obligació legal de fer-lo".

La novena remesa d'Ajudes a Famílies per la Covid-19 es publicarà d'ací a poc temps en el tauler d'anuncis de la Seu Electrònica. S'obrirà a continuació un termini per a la presentació de recursos que comptaran trenta dies des de la data de publicació. Qualsevol recurs ha de presentar-se en este també en este portal administratiu (https://sede.benidorm.org). Les esmenes, si n'hi haguera, també s'executarien de manera telemàtica des de la mateixa web.

Audios relacionados
Corte voz 1González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file