EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

13:18 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Molt núvol con lluvia

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

90%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez i Mariló Cebreros feliciten els esportistes que passegen el nom de Benidorm en les competicions més importants

Recepció a l'Ajuntament als nadadors més destacats de 2022

27 juliol 2022
Recepción en Alcaldía de deportista

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, feliciten els nadadors benidormers, triomfadors recentment en campionats i tornejos celebrats al llarg de tota la geografia espanyola. Una manera de reconéixer l'esforç d'uns esportistes que definixen el present i el futur de la natació en la localitat i que han passejat el nom de la ciutat per les competicions més importants.

Passat el migdia, el veterà, però sempre jove nadador en aigües obertes, Diego Cortés, acudia al despatx d'Alcaldia on, davant Pérez i Cebreros, va exhibir les seues últimes medalles, diplomes i trofeus que li acrediten en 2022 com a Campió d'Espanya en Aigües Obertes, campió d'Espanya Obert de Fons Natació Màsters i campió d'Espanya en el nové Màster de Salvament i Socorrisme, competició en la qual també va aconseguir batre el rècord nacional.

A continuació, el torn del Club de Natació Artística PS Water Benidorm, representat pels xiquets Enma Alvado, Amy Pina, Inés Devis, Marc Mora, Irene Caro i Naia Álvarez, acompanyats per alguns pares, que han participat en els campionats d'Espanya Aleví i Infantil celebrats recentment el primer a Palma (Illes Balears) i, el segon, a Las Palmas (Illes Canàries).

En Aleví, Alvado i Pina es van proclamar campiona i subcampiona en la modalitat de Figures i, al costat de Devis, campiones en Duos. Finalment, Mora i Car van assolir el tercer lloc en Duo Mixt. En Infantil, Naia Álvarez va obtindre la medalla de bronze en Figures, la qual cosa li ha suposat ser convocada per la Real Federació Espanyola de Natació per a disputar el pròxim Pre-Europeu Infantil.

Finalment, Toni Pérez i Mariló Cebreros van rebre al jove nadador Carlos Rogel, campió d'Espanya júnior de natació amb aletes. El benidormer es va alçar amb les medalles d'or en les proves de 50 i 100 m Bialetes i amb la de bronze en la modalitat d'Apnea.

Així mateix, Rogel ha sigut un dels huit nadadors seleccionats per a representar a Espanya en el Campionat Europeu CMAS Júnior de Natació amb Aletes a la ciutat polonesa de Poznan, en la qual va quedar sisé classificat.