EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

04:42 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm commemora amb una missa la festivitat de Santa Anna

27 juliol 2022
Fiestas de Santa Ana.

Amb motiu de la celebració de la Festivitat de Santa Anna, anit es va celebrar a Benidorm una missa a l'Església Parroquial que porta el seu nom, juntament amb el del patró de la ciutat, Sant Jaume.

La primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer, ha assistit a l'acte religiós al costat del regidor de Festes, Jesús Carrobles, altres representants de la Corporació municipal i el diputat nacional, Agustín Almodóbar. Per part de la societat benidormera. Eren presents les reines Major i Infantil dels Festes Majors Patronals, Aila Merenciano i Chloe d'Hebboudt al costat de les seues corts d'honor; i els presidents de la Comissió i de l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge', José Vicente Fuster i Adrián Romero.

Després de l'acte religiós, en la plaça de Sant Jaume s'ha oferit una degustació d'orxata, granissats i dolços que han ajudat a suportar la calor que ha regnat durant tota la jornada.

Una antiga tradició que arranca del segle II, atribuïx els noms de Santa Anna i Sant Joaquim als pares de la Mare de Déu. Tots dos sants són considerats patrons dels avis, peça fonamental de la família, és per això que el 26 de juliol és considerat en alguns països d'arrel cristiana, com el nostre, Dia dels Iaios.