EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

18:23 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Boira

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde i nombrosos convidats assistixen a l'estrena de l'emblemàtic immoble construït per Goya Real Estate

Ponent suma un nou element al seu 'skyline' amb la inauguració de la 'Delfín Tower'

21 juliol 2022
Delfín Tower

La zona de Ponent compta des d'ahir, de manera oficial, amb un nou edifici emblemàtic que s'incorpora al 'skyline' de la ciutat. Es tracta de la 'Delfín Tower', que va ser inaugurada en la vesprada d'ahir amb l'assistència de nombrosos convidats de la societat civil local i comarcal. Entre ells, l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i membres de la corporació local.

L'acte va començar amb una recepció en els baixos de l'immoble, on Sergio Vidal, Director general de Goya Real Estate, l'empresa promotora, va explicar alguns detalls de l'edifici. Un immoble, va dir, que "reutilitza tota la aigua i l'energia dels ascensors", que està fet amb materials sostenibles que en la seua majoria procedixen de distàncies inferiors als 200 quilòmetres "i que, per tant, és un referent en sostenibilitat en la Costa Blanca".

Els habitatges de Delfín Tower venen amb cotxe elèctric i carregador i totes elles empren energia verda contractada. "Tant de bo dins de cinc o deu anys tots els edificis que es construïsquen siguen sostenibles" assenyalava Vidal, que va detallar que l'immoble compta amb quatre façanes diferents i un total de 39 habitatges "totes elles diferents entre si, úniques i exclusives i amb unes vistes impressionants".

Amb quasi tots els pisos ja venuts -un 70% de clients espanyols- els àtics són zona comuna per a tots els propietaris i la vegetació instal·lada a la urbanització és mediterrània íntegrament. Vidal, finalment, va agrair a l'Ajuntament "les facilitats i comprensió" durant l'execució dels treballs.

Després de la intervenció de Vidal es va fer una visita a l'interior de l'edifici, els habitatges, gimnàs, zones comunes, piscina interior i terrasses superiors.