EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

13:34 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació ha permés crear instal·lacions de cal·listènia, jocs infantils, bio saludables, zona de petanca, nou arbratge, zona 'agility' per a mascotes i il·luminat

Benidorm culmina la renovació i millora del parc urbà del Racó de l'Oix

21 juliol 2022
Zona del Rincón de Loix.

L'Ajuntament de Benidorm ha finalitzat la renovació i millora del parc urbà del Racó de l'Oix, situat al costat dels camps de futbol Antonio López i enfront de l'Escola Infantil Municipal les Caletes i el Centre Social la Torreta, en la confluència dels carrers Bernat de Sarrià i Ciudad Real.

Esta intervenció s'ha prolongat durant els últims mesos i este matí ha sigut visitada dins de la campanya 'A peu de carrer' pels regidors de Participació Ciutadana i Espai Públic, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, al costat dels vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario, a més d'alguns veïns del barri.

L'actuació ha abastat diverses zones. D'una banda, la renovació integral del paviment en la zona de jocs infantils, on s'han instal·lat nous gronxadors. S'ha ampliat l'àrea infantil fins als 350 metres quadrats, s'ha col·locat paviment de seguretat amb acabat en gespa artificial i s'han reubicat els elements de joc existents. Esta zona compta també amb una tirolina de 20 metres lineals, l'àrea dels quals ha sigut adequada, molls infantils i diversos jocs impresos sobre el paviment.

D'altra banda, s'ha creat una zona 'agility' per a mascotes amb elements d'entreneament i ensinistrament i s'ha actuat en una altra part del parc amb la col·locació d'elements bio saludables "dirigit als més adults que desitgen fer exercici de manera segura en este entorn natural" ha indicat la regidora Ana Pellicer, que també ha fet referència a la nova zona de petanca al parc.

També ha finalitzat una obra complementària a càrrec dels Servicis Tècnics Municipals consistents en la instal·lació d'elements per a la pràctica de cal·listènia, que ja estan a disposició "dels usuaris aficionats a l'esport". "És una modalitat esportiva que compta amb molts adeptes i que no comptava amb una dotació en esta zona, un punt en el qual es concentra molta població aficionada a esta pràctica" ha assenyalat Pellicer.

L'edil ha remarcat que amb esta intervenció "s'atén diferents col·lectius d'edat, des dels més xicotets als més majors" i ha incidit que "posem en pràctica l'escolta activa per a atendre les peticions dels veïns, la qual cosa ens ha portat a la rehabilitació, increment i millora de la dotació d'este parc al qual hem incorporat noves instal·lacions. L'escolta activa propícia que puguem millorar els serveis que oferim, les instal·lacions i les dotacions".

El cost total ha ascendit a 78.000 euros, "que assumix l'empresa concessionària del mobiliari urbà, per la qual cosa ha sigut a cost zero per a l'Ajuntament" segons ha precisat el regidor d'Espai Públic. González de Zárate ha indicat així mateix que el parc comptarà "d'ací a poc amb una nova zona d'ombra gràcies a l'arbratge de creixement ràpid que s'ha plantat", així com s'incrementa el confort i neteja "amb la instal·lació de més bancs i papereres".

La zona destinada a les mascotes i la petanca també compta amb nou enllumenat "reciclat", amb tecnologia led, "ja que procedix d'altres zones de la ciutat on s'ha substituït amb la subvenció de l'IDAE".

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file