EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

21:34 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvols alts

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Organitzat per Joventut, ha tingut lloc en la localitat burgalesa d'Espinosa de los Monteros

Jóvens i xiquets de Benidorm gaudixen de la natura amb el campament d'estiu

21 juliol 2022
Campamento de verano.

50 Xiquets i jóvens d'entre huit i setze anys han participat en el tradicional Campament d'Estiu, organitzat per l'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Joventut, que enguany ha tingut lloc, entre el 2 i el 16 de juliol, en la localitat burgalesa d'Espinosa de los Monteros.

La instal·lació que ha albergat als benidormers, està situada estratègicament en un bosc de roures centenaris, al nord de la província de Burgos, en plena Serralada Cantàbrica. D'ell aprofita els seus clars per a situar les seues zones d'acampada i disposa de zones annexes en les quals es poden practicar esports i gaudir d'activitats de muntanya.

Els xavals han realitzat dos excursions culturals. La primera, a la històrica localitat costanera càntabra de Castro Urdiales; la segona, per la província de Burgos, visitant Oña, Fredes i Poza de la Sal.

L'equip d'animació, format per monitors titulats en temps lliure, tematitzà algunes jornades com 'El dia del terror', 'El dia de l'aigua', 'La gran Gimcana', o 'Les piscines naturals'. A més es van organitzar competicions de tir amb arc, bàdminton i rastreig.

D'entre les activitats programades, van destacar els concursos de karaoke, la projecció de pel·lícules, la introducció a l'astronomia o els diferents tallers que es van fer en el que va brillar amb llum pròpia el d'elaboració de les tradicionals banderes japoneses 'koinobori', amb forma de carpa i que onegen situades en els mastelers amb la força del vent.