EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

02:07 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Premi Batiste Fuster del Rotary Club que s'entrega per primera vegada, per a 'Diversilandia'

El projecte 'HiBody', guanya el concurs d'Idees Emprenedores 2022

21 juliol 2022
Mónica Gómez con los creadores de 'Hi Body'.
Mónica Gómez con los creadores de 'Hi Body'.

La iniciativa d'Ocupació i Desenvolupament Local compta amb el suport del Rotary Club, Invat.tur, CEEI-Elx, Memba i Jovempa.

La idea 'HiBody' desenvolupada per Horacio Medina i Emilio García que reunix en una aplicació activitats esportives, ha obtingut el primer premi en la setzena edició del Concurs d'Idees Emprenedores organitzat per la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local entregat esta vesprada en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Benidorm.

El Concurs d'Idees Emprenedores torna després del parèntesi obligat per la pandèmia i dels 14 projectes presentats, deu han sigut seleccionats per a la fase final que s'ha dut a terme hui.

Abans del lliurament dels guardons, Mónica Gómez, regidor d'Ocupació i Desenvolupament Local, s'ha dirigit als presents per a agrair-los la seua implicació en la iniciativa i els ha animats a seguir "amb aqueixos somnis i aqueixes il·lusions" recordant-los a tots que "simplement pel fet de ser ací" tots els projectes podrien considerar-se "com a guanyadors".

L'edil ha recordat que l'Ajuntament "és ací per a fer costat" als qui es llancen a crear noves idees i ha animat a les empreses a utilitzar en Espai Coworking municipal per a "compartir idees i sinergies en el desenvolupament dels vostres projectes"

El jurat del Concurs d'Idees Emprenedores en esta edició ha estat compost pel delegat de Jovempa (Joves Empresaris de la Província d'Alacant) a Benidorm i la Marina Baixa, Dionisio Navarro; el director de l'Invattur, Juan Martínez; la presidenta de Memba (Dones Empresàries de la Marina Baixa), Maria José Tent; el representant del (Centre Europeu d'Empreses Innovadores) d'Elx, Toni Hernández; i el president del Rotary Club Benidorm, Alfredo Melgar.

Després de les deliberacions, el primer premi de 2.500 euros i el corresponent diploma acreditatiu ha sigut per a l'aplicació 'HiBody', un programari dedicat a l'esport, creat per Horaci Medina i Emilio José García. El segon, de 1.500, ha recaigut en 'Eco-Moment', de Maria Eugenia Gruosso. El primer accèssit, dotat amb 500 euros, a la Responsabilitat més gran social se l'ha emportat 'Dog Bag', de Juan Francisco Olivo i el segon, també amb 500 euros, a la Promoció més gran turística, 'Taxi to Airport', de Juan Francisco Moreno.

Finalment, el projecte 'Diversilandia', de Maria Jesús Villén i Maria Dolores Pérez, ha rebut de mans del president del Rotary Club els 2.000 euros del 'Premi Batiste Fuster' que gratifica a la iniciativa que millor contemple aspectes com a accessibilitat, solidaritat, qualitat, sostenibilitat, innovació i creativitat.

Els projectes classificats en primer i segon lloc tindran la possibilitat de fer els seus primers passos des de l'Espai Coworking de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, al costat d'altres noves iniciatives empresarials. Situat al carrer Juan Fuster Zaragoza, en el Racó de l'Oix, este centre municipal oferix a les empreses que en ell s'allotgen servicis comuns de recepció, Internet o fotocòpies reduint els costos i facilitant la col·laboració entre les diferents iniciatives.