EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

10:44 AM

HORA BENIDORM

29ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Doctor en Màrqueting Antonino Martín analitza casos d'èxit que poden ser útils als qui es plantegen iniciar un projecte

Ocupació i UA proposen '7 lliçons de vells rockers per a jóvens emprenedors'

03 maig 2022
Conferencia Emprendedores.

La conferència serà el pròxim 24 de maig a les 11.00 hores en el Saló d'Actes.

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local i la Universitat d'Alacant (UA) han organitzat per al pròxim 24 de maig la conferència '7 lliçons de vells rockers per a jóvens emprenedors', en la qual Antonino Martín, Doctor en Màrqueting i Direcció Estratègica d'Empreses, abordarà casos d'èxit que poden ser d'utilitat per a professionals i persones que desitgen emprendre un projecte empresarial.

La regidora de l'àrea, Mónica Gómez, ha explicat que "esta conferència, d'accés gratuït, s'emmarca en les activitats i accions que al llarg de l'any desplega l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local per a secundar i assessorar els emprenedors i autònoms de Benidorm".

La conferència, sota el paraigua d'Aprenent a mamprendre', està programada a les 11.00 hores del 24 de maig en el Saló d'Actes de l'Ajuntament. Gómez ha animat "als professionals, autònoms i nous o futurs emprenedors a acudir esta conferència, a escoltar les claus que han permés a altres projectes triomfar i plantejar els seus dubtes o preguntes a Antonino Martín".