EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

03:26 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Animació, dansa, música i espectacles coparan el Parc d'Elx del 5 al 8 de maigAnimació, dansa, música i espectacles coparan el Parc d'Elx del 5 al 8 de maig

Benidorm recupera el mercat medieval després de dos anys amb un centenar de parades

03 maig 2022
Mercado Medieval.

L'Ajuntament i AICO organitzen l'activitat amb l'objectiu de reprendre la dinàmica que tenia abans de la pandèmia.

El Parc d'Elx tornarà a acollir del 5 al 8 de maig el Benidorm Medieval, una activitat organitzada per l'associació de comerciants, AICO, i la col·laboració de l'Ajuntament, que torna a la ciutat després dels dos anys d'aturada a causa de la situació derivada de la pandèmia.

El Benidorm Medieval ha sigut presentat este matí pel regidor de Festes, Jesús Carrobles, el president d'AICO, Raúl Parra, i el gerent d'Anubis Temàtica, l'empresa organitzadora, Luis Leal i s'emmarca dins de les activitats commemoratives del 697 aniversari de l'atorgament de la Carta Pobla de Benidorm en 1325.

Al voltant d'un centenar de llocs configuraran este mercat medieval, que a més comptarà amb molta animació, espectacles, música i dansa i una gran ambientació durant els quatre dies de presència. La inauguració oficial tindrà lloc el divendres 6 a les 18.30 h, encara que el mercat estarà obert des d'un dia abans.

Jesús Carrobles ha destacat que el repte és "tornar a agafar la dinàmica que tenia el mercat medieval abans de la pandèmia" i ha emfatitzat l'"aposta important" que suposa esta activitat "pel comerç local perquè promociona i fa visitar la ciutat".

L'edil ha agraït a l'associació de comerciants la seua implicació i ha ressaltat així mateix que l'èxit del mercat medieval està garantit "perquè Benidorm té el públic assegurat".

Raúl Parra, per part seua, també ha insistit en "les ganes de l'associació per activar els esdeveniments" i ha mostrat la "il·lusió" en esta activitat "que visitaran de tota la comarca i de tota la província". Parra ha posat de manifest que "es ve un mes de maig molt intens no sols amb este Benidorm Medieval, sinó amb la 'Pre party' d'Eurovisió i la posada en marxa dels bons consum llançats per l'Ajuntament.

"Busquem un focus especial a la ciutat, que la gent camine i passege pels nostres carrers i comerços i entren a conéixer-nos" ha expressat Parra.

Quant al contingut del mercat, Luis Leal ha detallat que hi haurà "cavallers medievals, teatre, músics i diverses novetats" entre les quals ha citat un grup -Els fillos del Llop– procedent de les Alfonsadas de Calataiud "molt potent" i una ballarina del ventre "que acaba de fer una gira per la Xina".

"Tot s'aglutinarà en quatre dies d'esdeveniments en els quals en tot moment hi haurà animació i espectacles" ha afirmat lleial, qui també ha agregat que els mercats medievals són "un punt de potenciació molt forta de l'economia local perquè hi ha un sector de públic que ve a estos esdeveniments que d'una altra manera no coneixeria Benidorm".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Raúl Parra
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Luis Leal
Audio file