EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

11:41 AM

HORA BENIDORM

31ºC

Cel clar

E 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Tots dos se sumen a les actuacions ja confirmades de Javiera Mena, Marta Sango i Unique en la festa que animarà la final del certamen el pròxim 14 de maig

Gonzalo Hermida i Levi Díaz també estaran en la Pre Party Benidorm Fest Eurovisió

03 maig 2022
Benidorm Fest Eurovisión Pre-Party.
  • La plaça de la Hispanitat acull l'esdeveniment per a 4.000 persones.
  • L'Ajuntament posarà al servici de l'esdeveniment, un escenari, el 'tecnohito' i 3 pantalles gegants, en les quals podrà seguir-se la final.

Gonzalo Hermida, finalista del Benidorm Fest, i Levi Díaz, representant d'Espanya en Eurovisió Júnior 2021, també estaran en la Pre Party que el pròxim 14 de maig animarà la final d'Eurovisió. Una final que se celebra a la ciutat italiana de Torí i en la qual Espanya estarà representada per la guanyadora del Benidorm Fest, Chanel, i el seu tema 'SloMo'.

La Pre Party Benidorm Fest Eurovisió, organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració d'RTVE i Eurovision Spain, es desenvoluparà en la plaça de la Hispanitat, i els noms de Gonzalo Hermida i Levi Díaz se sumen als ja confirmats de Marta Sango, Javiera Mena i Unique, tots ells semifinalistes del Benidorm Fest. Obrirà l'esdeveniment una sessió de DJ amb temes d'Eurovisió, del Benidorm Fest i del Festival de Benidorm.

Tal com van anunciar la setmana passada l'alcalde, Toni Pérez, i el regidor d'Esdeveniments, Jesús Carrobles, per a este esdeveniment, amb capacitat per a 4.000 persones, l'Ajuntament disposarà un escenari i 3 pantalles gegants des de les quals, a partir de les 21.00 hores, podrà seguir-se la final de Torí. A més, amb motiu d'este esdeveniment entrarà en escena a ple rendiment la 'tecno fita' de la plaça de la Hispanitat.

Després de la incorporació de Gonzalo Hermida i Levi Díaz, la Pre Party avança la seua hora d'inici a les 18.00 hores, per a així donar cabuda a totes les actuacions previstes abans de l'inici de la final d'Eurovisió.

L'alcalde ha assenyalat que "amb esta Pre Party, la ciutat es bolca amb Eurovisió com ho va fer el gener passat amb la primera edició del Benidorm Fest, amb el qual unim el nostre nom al d'un certamen que cada any concentra davant les pantalles a milions de persones no sols del continent europeu". "Uns milions de persones que durant la final d'Eurovisió sabran de Benidorm, ja que RTVE ha decidit que Nieves Álvarez trasllade des de la ciutat la decisió del jurat espanyol; un gest que agraïm i que demostra, una vegada més, l'afecte que la Corporació té a Benidorm", ha recordat.

El muntatge de l'escenari i les pantalles en la plaça de la Hispanitat s'iniciarà el 13 de maig, divendres. Eixa mateixa nit s'efectuaran els assajos; mentre que el trànsit en la plaça de la Hispanitat es tallarà la mateixa vesprada del dissabte, dia 14, a les 17.00 hores.