EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

00:09 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament va adquirir el local, que disposa d'un espai per a reunions i treballs de l'EDUSI i un centre veïnal

Oberta al públic la nova extensió administrativa del carrer Maravall

06 setembre 2021
Abierta al público la nueva extensión administrativa de la calle Maravall

Hui dilluns ha obert al públic la nova extensió administrativa de l'Ajuntament de Benidorm, situada en el número 33 del carrer Maravall, en el local que ocupava l'antiga Casa d'Andalusia. La nova seu, igual que la resta de la xarxa, permetrà "acostar l'Ajuntament als ciutadans per a facilitar gestions relatives al padró, campanyes esportives, registres, matriculacions en cursos municipals, etc." segons ha assenyalat la regidora d'Extensions Administratives Municipals, Mónica Gómez.

La nova instal·lació funcionarà amb el mateix horari que la resta, de 8.30 a 14.30 hores i oferirà els mateixos serveis, encara que a causa de la situació sanitària, igual que les altres seus, operarà amb sistema de cita prèvia.

L'Ajuntament, ha afegit l'edil, va fer "un gran esforç fa dos anys per a adquirir en propietat el local", després que el barri deixara de gaudir del servici, ja que l'edifici en el qual se situava l'antiga extensió administrativa del carrer Llimes, que va ser posada en marxa en 2010, no s'ajustava a la normativa urbanística.

Mónica Gómez també ha recordat que l'extensió administrativa compta amb una Zona EDUSI, una dependència que servirà de "lloc de reunions i treball per al projecte de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat", ja que el barri es troba en ple cor del projecte.

Gómez ha recalcat que este ampli local permetrà a les persones de l'entorn "no haver d'acudir fins a l'Ajuntament per a realitzar els seus tràmits municipals", al mateix temps que ha destacat que l'extensió administrativa "també disposarà d'un centre veïnal com a lloc de trobada d'associacions veïnals adjacents". Este centre cívic estarà operatiu en els pròxims dies.

El projecte de construcció de l'extensió administrativa ha sigut desenvolupat pels tècnics municipals i amb la seua entrada en funcionament el local del carrer Maravall s'unix a les altres extensions que ja hi ha a la ciutat en Els Tolls-Salt de l'Aigüa (Avinguda Andalusia, 9), Foietes-Colònia Madrid (Avinguda Beniardà, 61), La Cala (carrer Secretari Juan Baldoví, 2) i Racó de l'Oix (Avinguda Juan Fuster Zaragoza, 1 acc.).

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file