EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

10:48 AM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'actuarà en un tram aproximat de 150 metres des de l'encreuament amb Català Chana, generant-se una nova vorera

Benidorm inicia la millora de l'accessibilitat al carrer Sierra Dorada

06 setembre 2021
Calle Sierra Dorada.
Calle Sierra Dorada.

Mentre duren els treballs, l'accés general al Parc Natural es farà per l'itinerari alternatiu des de Montecarlo.

L'Ajuntament de Benidorm ha iniciat hui els treballs per a millorar l'accessibilitat al carrer Sierra Dorada, via d'accés "al nostre Parc Natural de la Serra Gelada", tal com ha indicat el regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate. Esta actuació es desenvoluparà "en un tram aproximat de 150 metres, des de l'encreuament de Sierra Dorada amb el carrer Alcalde Manuel Catalán Chana" i amb ella "es crearà una vorera en el costat dret, millorant en molt l'accessibilitat".

De Zárate ha recordat que "parlem d'un tram amb voreres inaccessibles o bé amb franges obliqües per a vianants en la calçada, d'aquí ve que s'haja considerat necessari escometre esta obra, reivindicada també pels veïns de la zona".

L'edil ha detallat que "esta obra s'emmarca dins del Pla d'Accessibilitat, dotat d'un milió d'euros i amb el qual al llarg de tot l'any estem actuant en diferents punts de la ciutat". Ara, "una vegada finalitzat agost, aprofitem el descens de l'activitat turística per a executar esta obra amb la qual avancem en la configuració de recorreguts per als vianants segurs i totalment accessibles cap al Parc Natural i les cales".

Segons ha apuntat, es tracta d'"una obra complicada" per l'estretor del mateix carrer, la qual cosa dificulta el treball de la maquinària, i per això demanem comprensió a residents i turistes".

Està previst que l'actuació es complete en dos mesos. Mentre duren els treballs, l'accés al tram en obres des del carrer Alcalde Manuel Catalán Chana estarà només permés a residents; si bé "a causa de l'estretor del carrer, en alguns moments serà necessari realitzar corts puntuals per la presència de vehicles pesants". Estos talls puntuals "estaran degudament senyalitzats, establint els trànsits alternatius".

Així mateix, durant el transcurs dels treballs, l'accés general al Parc Natural de la Serra Gelada es realitzarà des dels carrers Londres o París, fins a Montecarlo i d'ací a Sierra Dorada.