EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

10:10 AM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Estos vehicles, com la resta dels quals realitzen servicis educatius, seguiran els protocols sanitaris, inclosa l'assignació de seients

L'Ajuntament garantix de nou este curs la desinfecció diària dels autobusos d'Infantil i Primària

06 setembre 2021
Autobús en el complejo escolar del Salt de l'Aigua.
Autobús en el complejo escolar del Salt de l'Aigua.

Igual que el curs passat, els autobusos que transporten a l'alumnat d'Educació Infantil i Primària dels CEIP Gabriel Miró i Mestre Gaspar López es desinfectaran diàriament. Així ho ha confirmat la regidora d'Educació, Maite Moreno, que ha recordat que "el transport d'este alumnat, uns 60 menors de tots dos cicles, l'assumix directament l'Ajuntament, prestant-lo a través de la concessionària de l'autobús urbà, Llorente Bus, que aplica els protocols sanitaris establits i que a més han sigut certificats per Aenor". Estos protocols també s'aplicaran en la resta de servicis educatius.

Moreno ha explicat que "de la mateixa manera que es va fer en el curs 2020/2021, esta desinfecció diària dels vehicles incidirà en les zones de contactes, com a barres, adafadores o cinturons de seguretat". A més, tots els vehicles compten amb mampara protectora en l'habitacle del conductor i disposen de gel hidroalcohòlic.

El protocol recull, així mateix, l'assignació de seients, que es realitzarà el primer dia del servici i que es mantindrà al llarg del període lectiu, prestant especial atenció a les persones amb discapacitat o necessitats especials. D'esta manera que cada estudiant tindrà el mateix seient durant tot el curs escolar. Quant a l'accés als vehicles, en primer lloc pujarà l'alumnat dels seients posteriors, mentre que el descens es farà en ordre invers.

Durant el viatge, l'alumnat a partir de sis anys portarà obligatòriament màscara, sent recomanable el seu ús per als estudiants de menor edat, excepte en els supòsits tipificats. El personal auxiliar de ruta disposarà de màscares per a ús de l'alumnat en cas d'extraviament, trencament, etcètera; i dispensarà gel hidroalcohòlic a tots els usuaris.

A més, com ja va ocórrer el curs passat, a través del servei municipal de neteja, es procedirà també diàriament a la desinfecció de les parades del transport escolar.

La regidora d'Educació ha recalcat que "garantir la seguretat sanitària de l'alumnat de Benidorm ha sigut i continua sent una prioritat per a este Ajuntament, i per això s'han previst totes les actuacions, protocols i reforços necessaris perquè l'estada a les aules, els accessos als centres i el transport escolar es desenvolupe de forma ordenada i segura".

Així, l'Ajuntament ha dotat de purificadors mòbils totes les unitats i menjadors escolars d'Educació Infantil i Primària dels centres sostinguts amb fons públics de la ciutat; i també ha aportat sensors de CO₂, un per cada cicle i centre.

A més, com ja es va anunciar la setmana passada, al llarg del curs es reforçaran les labors de neteja i desinfecció en els col·legis d'Infantil i Primària, les escoles infantils municipals, la UNED, l'Escola Oficial d'Idiomes, els Conservatoris municipals de Música i Dansa i l'Escola de Formació de Persones Adultes.