EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

21:51 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Poc núvol

N 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Minut de silenci a Benidorm com a repulsa als 4 nous casos de violència masclista ocorreguts des del divendres

09 juliol 2018
Minuto de silencio en Benidorm como repulsa a los 4 nuevos casos de violencia machista ocurridos desde el viernes

Benidorm ha condemnat hui els últims casos de violència de gènere registrats a Espanya des de divendres passat: dos a Madrid, un a Astúries i un altre a Huelva. Membres de la corporació municipal de Benidorm, encapçalats per l’alcalde, Toni Pérez, i l’edil d’Igualtat, Paquita Ripoll; així com treballadors municipals i veïns s’han concentrat este migdia en la plaça de Ses Majestats els Reis d’Espanya per a guardar un minut de silenci en senyal de duel per les víctimes.

En el madrileny barri de Tetuán, un home ha matat la seua exparella de 47 anys, sobre la qual tenia ordre d’allunyament després d’haver sigut condemnat per maltractaments. En la localitat asturiana de Langreo una dona de 80 anys ha sigut assassinada pel seu marit, mentre que en Lepe un home ha assassinat a la seua exparella, de només 24 anys, sobre la qual també tenia ordre d’allunyament. L’últim cas s’ha produït en la localitat madrilenya de Collado Villalba, on un súbdit romanés ha matat a la seua dona de 48 anys. Tots ells han sigut detinguts i llocs a disposició judicial.

Estes últimes quatre víctimes eleven a 21 les dones assassinades per les seues parelles o exparelles enguany. Estes morts violentes deixen, a més, 14 menors orfes.