EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

06:20 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Ja s'han inscrit 232 nadadors

El 15 de juliol es disputarà la II Travessia Heartbreak nadant en la platja de Llevant

09 juliol 2018
El 15 de julio se disputará la II Travesía Heartbreak a nado en la playa de Levante

La segona edició de la Travessia Heartbreak nadant en la platja de Llevant se celebrarà diumenge que ve 15 de juliol. Una prova organitzada el Club Esportiu Finisher amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benidorm. El regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, al costat del president de l'entitat, Jonás Marín; el coordinador de la Travessia, Fabián Villena han presentat l'esdeveniment en un acte en el qual també ha participat la 1a Tinent d'Alcaldia, Ana Pellicer, membre de Finisher qui, al costat del responsable d'Esports, figuren com inscrits ja en la prova.

Arturo Cabrillo ha indicat que la prova començarà a les 9.00 hores, al costat de la plaça del Torrejó, i que es realitzarà "un circuit que proposa un trajecte lineal d'anada i tornada paral·lel a la platja de 2.900 metres". Així mateix, en la travessia s'han contemplat quatre categories: Sènior, Màster A, Màster B i Màster C, en modalitats femenina i masculina. L'edil ha agraït al club "l'esforç i dedicació" destinats a la preparació de l'esdeveniment, una prova de la qual està "segur" es va "a consolidar en el temps" com una travessia "emblemàtica i de referència per a la ciutat".

Per la seua banda, Fabián Villena, ha recordat l'"escenari *inigualable" en què es nadarà i ha advocat perquè "siga tinguda en compte per tots els nadadors, dins del circuit estiuenc", com a pansa amb la travessia a l'Illa de Benidorm. "Volem que es convertisca en la seua primera germana", ha subratllat. Per la seua banda, Jonás Marín ha mostrat el seu agraïment a l'Ajuntament, regidories, patrocinadors i a la resta de clubs de natació de la ciutat. Sobre la competició ha dit que serà "espectacular" i que "segurament quedarà en la memòria de tots els nadadors perquè serà totalment diferent del que estem acostumats: molt rockera i molt divertida".

Les inscripcions a esta segona Travessia Heartbreak es pot realitzar a través d'Internet en el portal www.travesiabenidorm.com. A primera hora de la vesprada de hui ja s'havien inscrit 232 participants.