EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

11:37 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvols alts

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El programa formatiu de Benidorm TIC busca reduir la bretxa digital utilitzant l'educació de qualitat i gratuïta com a eina de transformació social

Més de 100 persones conclouen amb èxit els primers cursos del Benidorm TIC

24 novembre 2022
Más de 100 personas concluyen con éxito los primeros cursos del Benidorm TIC.

Hui, l'Ajuntament de Benidorm ha entregat els diplomes a l'alumnat que ha completat els primers cursos del programa formatiu en noves tecnologies Benidorm TIC. En un acte celebrat a l'Aula d'Informàtica de l'Ajuntament, un dels tres espais formatius, la regidora d'Innovació i Fons Europeus Aída García Mayor ha entregat els primers diplomes a l'alumnat que ha participat en esta iniciativa gratuïta.

"En els seus tres primers mesos en funcionament, més de 300 veïns de Benidorm s'han inscrit en esta iniciativa educativa gratuïta de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador de Benidorm," ha explicat la regidora Aida García Mayor en l'acte celebrat. Fins hui, 119 alumnes han acabat els deu cursos que s'han celebrat, i han aprés a utilitzar internet, nocions bàsiques d'informàtica o a usar telèfons mòbils intel·ligents.

Benidorm TIC és una iniciativa educativa completament educativa que busca reduir la bretxa digital, especialment entre col·lectius com a associacions de jubilats, persones amb diversitat funcional o en risc d'exclusió. Amb una inversió que ascendix als 139.939 euros (cofinançada entre l'Ajuntament i els fons europeus FEDER), este programa aposta per l'educació de qualitat com a eina per a la integració social.

SOBRE L'EDUSI DE BENIDORM:

El Programa Operatiu pluriregional d'Espanya 2014-2020, i del Programa Operatiu de Creixement Sostenible (POCS) impulsen l'estratègia DUSI, de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat, de la qual Benidorm, tal com establix la Resolució de 4 de maig de 2018 publicada en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) de l'Ordre de la Tercera Convocatòria HFP/888/2017, ha aconseguit optar i aconseguir un finançament de l'ajuda FEDER de 10 Milions d'Euros, a través de la seua estratègia DUSI BENIDORM.

L'EDUSI BENIDORM està composta per una sèrie d'objectius temàtics, específics, estratègics i operatius, englobats a través de 13 Línies d'Actuació, l'impacte social de la qual, mediambiental, econòmic i urbà sobre la ciutat pretén transformar una àrea urbana delimitada de la ciutat en la qual intervindre i regenerar integralment, en llaures a més de produir un impacte i millora global a la ciutat.