EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

22:14 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Una rotonda en la intersecció de Ricardo Bayona i part de la urbanització de Finca Barrina

Via lliure al Pressupost Participatiu 2021

10 juny 2021
Vía libre al Presupuesto Participativo 2021

La Junta de Govern Local (JGL), ha aprovat la licitació de les propostes del Pressupost Participatiu que, com ha assenyalat la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, suposarà una inversió que superarà els 605.000 euros i que permetrà l'execució de les quals han sigut les iniciatives "millor valorades i puntuades" pels veïns de Benidorm.

L'edil ha recordat que seran dos les intervencions a realitzar, tal com va anunciar setmanes arrere. D'una banda, la millora de l'accessibilitat mitjançant la construcció d'una rotonda en la intersecció de Ricardo Bayona amb l'avinguda de Veneçuela; per un altre, part del projecte d'urbanització de Finca Barrina.

L'edil ha destacat que "any rere any se supera la quantitat a invertir" que, cal recordar, contempla un 5% del Pressupost Municipal i ha recalcat que, "des de l'Ajuntament i de l'equip de govern, continuarem del costat dels veïns donant suport a les inversions i actualitzacions que sol·liciten" tal com "es fa els últims anys des de 2016".

Ana Pellicer ha defensat el "protagonisme" ciutadà en iniciatives com esta, una "gran faena" que servix per a "veure millorada la ciutat". L'edil, d'altra banda, ha anticipat que, després del preceptiu període d'exposició pública, començarà l'execució de les obres que podrien estar concloses abans que comence el pròxim curs escolar.

Finalment, Pellicer, ha avançat que en breus dates s'obrirà el termini perquè organitzacions veïnals i ciutadans a títol individual puguen "començar a formular peticions a càrrec del Pressupost Municipal de 2022" amb l'objectiu que el Pressupost Participatiu es compasse amb este i que les noves propostes "puguen executar-se també a principi d'any".

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Ana Pellicer
Audio file