EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

13:17 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El certamen s'orienta a jóvens de 14 a 35 anys i preveu premis en les dos modalitats: pintura i escultura

Joventut obri la inscripció per a la 33a edició del Concurs Nous Creadors

10 juny 2021
Juventud abre la inscripción para la 33ª edición del Concurso Nuevos Creadores

La Regidoria de Joventut ha obert la inscripció per a la 33a edició del Concurs de Nous Creadors, dirigit a jóvens de 14 a 35 anys i que anualment es desenvolupa en les modalitats de pintura i escultura. Tal com ha assenyalat l'edil de l'àrea, Jaime Jesús Pérez, és "un certamen amb una àmplia trajectòria que dona oportunitat als jóvens artistes de plasmar i exhibir la seua creativitat a través de l'escultura o la pintura, i que al llarg de la seua història s'ha confirmat com una plataforma per a aconseguir visibilitat per als projectes d'autors novells no sols de Benidorm i la província d'Alacant sinó també de punts molt dispars de la geografia espanyola".

El termini de presentació estarà obert fins al 30 de desembre i cada creador podrà presentar un màxim de dos obres, que hauran de ser originals i inèdites amb tècnica, tema i dimensions lliures. Les obres rebudes s'exposaran en l'Espai d'Art de l'Ajuntament del 24 de gener al 18 de febrer de 2022, data en la qual es donarà a conéixer la decisió del jurat. Si es donara el cas que els treballs superaren la capacitat de la sala, s'exhibiria una selecció d'estos.
Pérez ha informat que "es concedirà un únic premi de 1.000 euros per a cada modalitat a concurs" i "un especial a la millor obra realitzada per menors de díhuit anys". A més "com és habitual, les obres guanyadores en la modalitat de pintura i escultura passaran a ser propietat de l'Ajuntament".

Les bases íntegres del Concurs poden consultar-se en l'apartat de la Regidoria de la web municipal: https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/juventud. Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb la mateixa Regidoria en horari de demà en el telèfon 965 853 041.

L'edil de Cultura ha convidat a "tots els jóvens de qualsevol punt del país amb inquietuds artístiques, s'estiguen formant ja en este àmbit o tinguen previst fer-lo en un futur, a participar d'este Concurs i deixar fluir el seu talent". Així mateix, ha indicat que "enguany" es posarà especial recalcament "a arribar a les Facultats de Belles i Escoles Tècniques de Pintura i Escultura per a incentivar al seu alumnat a prendre part en este concurs".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file