EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

22:54 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La xarrada és a càrrec de Yolanda Domínguez, experta en comunicació audiovisual i gènere

'Cultura per la Igualtat' proposa este divendres la conferència 'Canviar les imatges per a canviar el món'

10 juny 2021
‘Cultura por la Igualdad’ propone este viernes la conferencia ‘Cambiar las imágenes para cambiar el mundo’

El projecte 'Cultura per la Igualtat' proposa per a este divendres, 11 de juny, una conferència a càrrec de Yolanda Domínguez, experta en comunicació audiovisual i gènere, des de la perspectiva de 'Canviar les imatges per a canviar el món'. Els edils de Cultura i Igualtat, Jaime Jesús Pérez i Ángela Zaragozí, han recordat que este projecte transversal pretén "donar visibilitat a la producció artística amb segell de dona", en este cas analitzant com es representa a la dona en els mitjans de comunicació, en la publicitat i en produccions audiovisuals, i les connotacions i conseqüències que es deriven d'aqueixa representació.

La conferència està programada per a les 21.30 hores a l'auditori Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera, recinte triat per a les primeres activitats d'esta iniciativa "a la qual es vol donar continuïtat en el temps i en la qual confluïx el treball conjunt i coordinat que des de fa temps es realitzen des dels departaments de Cultura i Igualtat".

Tots dos edils han indicat que 'Cultura per la Igualtat' servix de "plataforma per a donar visibilitat a la creació artística de les dones, però també es constituïx com un espai per a la reivindicació i la conscienciació sobre aqueixa mateixa temàtica", que va des de la igualtat fins al màxim exponent de la desigualtat que és la violència de gènere".

'Cultura per la Igualtat' seguirà la setmana vinent, concretament el divendres 18 de juny, amb noves propostes artístiques; en este cas, amb la projecció de la pel·lícula documental 'Será hombre'. Una projecció que comptarà també amb la presència i intervenció de la seua directora, Isabel de Ocampo.

Així mateix, en pròximes dates s'informarà de per a quan es reprograma és espectacle líric 'Sophie', previst inicialment per a divendres passat i que va haver de suspendre's a causa de la previsió meteorològica.