EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

23:29 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La 'Benidorm Champions Cup' naix amb l'objectiu d'impulsar el turisme esportiu i es disputarà en 'Format Mundial' amb 32 equips

Benidorm acull el primer torneig de Futbol 7 amateur el 3 i 4 de juliol

10 juny 2021
Benidorm acoge el primer torneo de Fútbol 7 amateur el 3 y 4 de julio

Naix a Benidorm l'I Torneig de Futbol 7 Amateur 'Benidorm Champions Cup', organitzat per Aware Sports Experience en col·laboració amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm, i que comptarà amb la participació de 32 equips que disputaran el torneig amb el 'Format Mundial'.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha rebut hui la visita de Juanma Cabot i Nico Casado, representants de l'empresa organitzadora, per a presentar esta nova iniciativa esportiva que suposa un pas més en la unió del reeixit binomi que formen esport i turisme.

El torneig se celebrarà els dies 3 i 4 de juliol de 2021 en els Camps de Futbol 'Antonio López Guerrero' de Benidorm i té com a objectiu impulsar el turisme esportiu i, al mateix temps, l'activitat per als esportistes de la nostra ciutat. La duració del torneig serà de dos dies: dissabte 3 i diumenge 4 de juliol, amb horaris de 09.00 h a 22.00 h.

El format del torneig serà "Format Mundial". El nombre màxim d'equips serà de 32 i el mínim 16. Cada equip tindrà un màxim de 15 jugadors, tots ells majors de díhuit anys. El dissabte 3 de juliol es jugarà la fase de grups, la qual garantix un mínim de tres partits per equip inscrit, mentre que el diumenge 4 de juliol es jugaran les fases finals.

La quota d'inscripció serà de 250 Euros per equip. Els premis per als tres primers classificats seran de 1.500, 750 i 250 euros respectivament. També es farà lliurament de trofeus especials al millor jugador, màxim golejador i porter menys golejat. El guanyador del torneig serà convidat a participar en la pròxima edició, així com l'equip amb més del 50% d'integrants empadronats a Benidorm que millor finalitze en la taula.

Els qui desitgen obtindre més informació poden fer-ho contactant via telefònica o per WhatsApp als telèfons 609 912 273 i 689 153 281. També poden seguir a l'organització en xarxes socials @benidormchampionscup.