EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

01:40 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Passeig de Ponent es consolida com a espai expositiu a l'aire lliure amb esta mostra, la segona que arriba a la ciutat de mans de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Les escultures monumentals del 'Secret Garden' de l'artista belga Arne Quinze arriben a Benidorm

01 setembre 2022
Patrimonio Histórico Exposición Poniente

L'autor oferirà un recorregut guiat per l'exposició el pròxim 15 de setembre.

Benidorm estrena este mes de setembre nova exposició escultòrica a l'aire lliure. Les peces monumentals de la sèrie 'My Secret Garden' de l'artista belga Arne Quinze ja estan sent instal·lades en el Passeig de Ponent, on romandran fins al mes vinent de maig, segons ha avançat hui la regidora de Patrimoni Històric i Cultural, Ana Pellicer, que ha informat que "està previst que les labors de muntatge finalitzen demà".

'My Secret Garden' està composta per sis escultures "molt acolorides, de diversos metres d'altura i envergadura, fetes d'alumini, que representen diferents aspectes de l'evolució i que als ulls de l'espectador apareixen lleugeres i fràgils". Unes peces que "el mateix autor explicarà el pròxim 15 de setembre durant un recorregut guiat per l'exposició que està obert a tota la ciutadania i que es realitzarà a partir de les 19.30 hores".

L'edil ha informat que "les peces estaran instal·lades en el tram del Passeig de Ponent més pròxim a la Cala, des de la intersecció de les avingudes Armada Espanyola i Vicente Llorca Alós fins a aconseguir l'avinguda Puerto Rico, on se situa la gran escultura dels cignes de l'artista taiwanés Hung Yi".

Pellicer ha assegurat que amb esta nova exposició "en estos moments conviuen en el nostre Passeig de Ponent, consolidat com a museu a l'aire lliure, escultures de tres artistes de reconeixement internacional com Hung Yi, Juan Mejica i Arne Quinze".

"Poques ciutats del món –ha aprofundit– poden presumir de tindre en menys d'un quilòmetre tal concentració d'art escultòric de primer nivell com la que presenta ara Benidorm; una circumstància que constata el gran interés que la nostra ciutat desperta entre artistes i promotors culturals, que cada dia confien més en el potencial de la nostra trama urbana com a espai expositiu".

La responsable de Patrimoni Històric ha agregat que "el Passeig de Ponent o l'avinguda Mediterrani i els seus voltants presenten una arquitectura i un disseny singular i avantguardista que les fa realment atractives per a exhibir creacions artístiques, siguen escultures, fotografies o instal·lacions".

Finalment, Pellicer ha destacat que 'My Secret Garden' és "la segona exposició escultòrica que arriba a Benidorm de la mà de la Ciutat de les Arts i les Ciències, que recentment també ha col·laborat amb la Regidoria de Patrimoni Històric i Cultural en la mostra 'La Torres de l'Alhambra', de l'artista Cristóbal Gabarrón, que des de mitjan juny i fins a finals de gener pot vore's en la plaça de la Hispanitat, carrer Gambo i avinguda del Mediterrani".

Audios relacionados
Corte voz 1 - Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 - Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 - Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 - Ana Pellicer
Audio file