EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

12:07 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvols alts

O 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Des del 7 de setembre, el Camí del Llandero passa a ser de sentit únic d'entrada a Benidorm

El carrer Itàlia es tallarà al trànsit el dilluns per a acabar de configurar l'itinerari alternatiu que funcionarà durant les obres de Beniardà

01 setembre 2022
Corte calle Italia

L'Ajuntament de Benidorm seguix amb les obres de reordenació del trànsit prèvies al tancament del tram alt de l'avinguda Beniardà, que amb motiu de l'execució del projecte de soterrament d'esta via es tancarà al trànsit el pròxim 12 de setembre des de la rotonda de l'ETAP fins al carrer Capità Corts. Concretament, en estos moments s'estan adaptant diversos carrers dels Tolls i Colònia Madrid a l'itinerari alternatiu que es donarà a residents i vehicles d'emergència per a accedir a Benidorm pel Camí del Llandero durant els deu mesos que duren les obres de soterrament.

Dins d'estes obres d'adaptació prèvies, està previst que a partir del pròxim dilluns, 5 de setembre, i fins al dia 12 es talle a la circulació el carrer Itàlia. A més, es mantindrà el tancament del carrer Virgen del Rocío.

A causa del tall de tots dos carrers, entre el 5 i el 12 de setembre l'entrada i eixida del pàrquing dissuasiu del Recinte Firal s'efectuarà pel mateix punt: l'accés del carrer Anglaterra més pròxim a la plaça de bous.

Mentre dure el tall, per a aconseguir el pàrquing del Recinte Firal els vehicles hauran de seguir el següent itinerari: circular per l'avinguda Andalusia i posteriorment prendre les avingudes França o Holanda fins a aconseguir l'avinguda Anglaterra. Així mateix, només es permetrà l'accés al tram alt de les avingudes Anglaterra i Portugal a residents amb gual.

Des de Mobilitat han recordat que durant els deu mesos que duren les obres de soterrament de l'avinguda Beniardà, residents i vehicles d'emergència comptaran amb un itinerari alternatiu per a accedir a Benidorm pel Camí del Llandero, que ja a partir del 7 de setembre es configurarà com a sentit únic d'entrada.

Itinerari alternatiu per a residents i vehicles d'emergència

A partir del 12 de setembre i durant el temps que duren les obres en l'avinguda Beniardà, residents i vehicles d'emergència podran accedir a Benidorm pel següent itinerari alternatiu: Camí del Llandero, carrer Itàlia, carrer Verge de la Rosada –que passa a ser de doble sentit–, avinguda l'Aigüera, carrer Orxeta i avinguda de Beniardà.