EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

23:31 PM

HORA BENIDORM

8ºC

Intervals de núvols

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

25%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La cita serà a les 20 hores en el Saló d'Actes i allí s'exposaran els detalls de l'obra i els desviaments alternatius

L'Ajuntament explicarà el dilluns als veïns els canvis en el trànsit per les obres de l'avinguda Beniardà

01 setembre 2022
Beniardá

El pròxim 12 de setembre comencen les obres de soterrament de l'avinguda Beniardà, uns treballs que es prolongaran durant deu mesos i que mantindran tancada al trànsit esta via mentre dure l'obra.

Amb eixe motiu, l'Ajuntament de Benidorm ha programat una reunió amb els veïns afectats que tindrà lloc dilluns que ve 5 de setembre a les 20 hores en el Saló d'Actes del Consistori en la qual la direcció facultativa de l'obra i els tècnics municipals exposarà els detalls dels treballs a realitzar, així com les modificacions previstes en el trànsit. No obstant això, des d'eixe mateix dilluns hi haurà panells informatius en els principals punts per a informar dels desviaments i els canvis que es duran a terme.

El regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, ha precisat que la reunió "és oberta a tots els ciutadans que estiguen interessats o vulguen conéixer detalls del projecte del soterrament de l'avinguda, així com dels talls de trànsit, els itineraris alternatius o el resultat final de les obres".

González de Zárate ha avançat a més que en el cas de completar-se l'aforament de la Sala d'actes "se celebraran totes les reunions que siguen necessàries amb els veïns per a arribar al nombre més gran de persones i que tothom tinga clar el que es farà i amb tota la informació al seu abast".

En eixe sentit, l'edil ha aprofitat per a "convidar" no sols als residents sinó "a tots els ciutadans en general i a aquells que puguen vore's afectats en els seus desplaçaments" a la trobada del dilluns "en el qual rebran tota la informació i coneixeran tots els detalls, a més que podran resoldre qualsevol dubte que tinguen".

Entre les qüestions que s'abordaran, tant la direcció de l'obra com els tècnics de l'Ajuntament explicaran com i quan entren en funcionament les noves entrades a Benidorm per Llevant i Ponent, les mesures de trànsit que s'implementaran, els aparcaments dissuasius disposats amb este motiu o la planificació prevista dels treballs.

Audios relacionados
José Ramón González de Zárate - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
José Ramón González de Zárate - Corte 2
Audio file