EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

22:43 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'objectiu de l'activitat és reforçar les capacitats dels participants i assimilar les eines per a afrontar el seu ingrés en el mercat laboral

La AODL posa en marxa una nova edició de 'Activa't i troba la teua ocupació' els pròxims 12, 14 i 16 de setembre

01 setembre 2022
La AEDL pone en marcha una nueva edición de ‘Actívate y encuentra tu empleo’ los próximos 12, 14 y 16 de septiembre

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) ha programat per als dies 12, 14 i 16 de setembre una nova edició de l'activitat 'Millora la teua ocupabilitat', amb el nom de 'Activa't i troba la teua ocupació', una activitat formativa gratuïta de entrenament i orientació laboral dirigida a persones desocupades majors de trenta anys, que tindrà un horari de 9.30 a 13.30 hores i es desenvoluparà en la Oficina Central de Tursme, situada en l'edifici del Torrejó.

El regidor de l'àrea, Mónica Gómez, ha informat que "este nou lliurament de 'Activa't per a l'ocupació' es durà a terme per segona vegada enguany, tres mesos després de la que va tindre lloc a primers de juny i que, com en tots els lliuraments anteriors, va tindre una molt bona acceptació". Justament, eixa acceptació sumada als percentatges d'ocupabilitat efectiva reeixida entre els participants, "és la que ens ha portat a realitzar successives edicions d'esta activitat, tant en anys anteriors com este".

L'edil ha incidit que "l'objectiu d'estos tallers és que les persones participants reforcen les seues capacitats i assimilen les eines que els permeten afrontar amb més garanties la seua inserció o reincorporació al mercat laboral". Per a això, al llarg de les sessions, que combinen accions grupals i tutories personalitzades, els participants treballen aspectes com les entrevistes de treball, els recursos per a la cerca d'ocupació, l'elaboració del currículum o el mercat laboral. Un programa que està subvencionat per la Diputació Provincial d'Alacant.

Gómez ha incidit que "donada l'actual conjuntura econòmica, encara cobren més importància les estratègies de cerca d'ocupació i de millora de la inserció laboral com a factor d'èxit en la consecució d'un lloc de treball".

Les persones interessades a inscriure's poden acudir a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local; enviar un correu electrònic a agenciadesarrollo@benidorm.org; o trucar al telèfon 966 815 511.

Audios relacionados
Corte voz 1 - Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 - Mónica Gómez
Audio file