EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

23:49 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La unitat se situarà en la confluència de l'avinguda de Foietes amb el carrer Serrano de 9 a 14 hores

L'ecoparc mòbil del Consorci Mare arriba a Benidorm els dies 18 i 25 d'abril

17 abril 2024
El ecoparque móvil del Consorci Mare llega a Benidorm los días 18 y 25 de abril

L'ecoparc mòbil del Consorci Mare estarà a Benidorm els pròxims 18 i 25 d'abril, segons han informat des de la Regidoria de Medi ambient. El vehicle se situarà en la confluència de l'avinguda de Foietes i el carrer Serrano des de les 9 a les 14 hores.

L'ecoparc és un centre especialitzat en la recollida, selecció i recuperació dels residus que es generen en les llars i que no es poden rebutjar en cap dels contenidors de recollida tradicional que es troben en els municipis. L'ecoparc mòbil, si és el cas, és un vehicle preparat per al depòsit de determinats residus com a oli de cuina usat i oli d'automoció, piles de botó i elèctriques, radiografies, aparells electrònics xicotets, xicotets envasos tòxics, cartutxos de tinta, bombetes, fluorescents, etc. El Consorci Mare gestiona els residus de 52 municipis.

La del Consorci Mare és, a més, l'única xarxa de la Comunitat Valenciana que té un mòdul específic per a estris voluminosos. Compta així mateix amb ecoparcs mòbils informatitzats i d'ací la importància de donar-se d'alta en el sistema perquè, segons ha explicat la regidora de Medi Ambient, Mónica Gómez, això comporta alguns avantatges com "conéixer en tot moment el que s'ha reciclat en la xarxa, tindre accés a premis o beneficis per reciclar o ajudar a cuidar l'entorn".

A més de l'ecoparc mòbil del Consorci Mare, Benidorm també disposa d'un ecoparc mòbil que cada dia de la setmana, de dilluns a divendres i en diferents horaris, se situa en diferents punts de la ciutat per a recollir este tipus de residus que seran emmagatzemats, tractats i reciclats o eliminats en condicions de seguretat ambiental. Es tracta, ha dit l'edil, d'un servei que "pretén facilitar als ciutadans de Benidorm que no tenen vehicle o temps per a accedir a l'Ecoparc principal, la gestió adequada dels seus residus".

En el següent enllaç es poden consultar els horaris i la ubicació de l'ecoparc mòbil de Benidorm cada dia de la setmana tant a l'estiu com a l'hivern: https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/medio-ambiente/recicla…