EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

10:16 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

S 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Serà el dimecres, 24 d'abril, i comptarà amb ponències i taules redones per a posar en comú els reptes formatius i les noves necessitats de les empreses

Benidorm celebra la setmana vinent una jornada informativa per a fomentar l'FP Dual

17 abril 2024
Benidorm celebra la próxima semana una jornada informativa para fomentar la FP Dual

La Sala d'actes de l'Ajuntament de Benidorm acollirà la setmana vinent una jornada informativa sobre la Formació Professional Dual, organitzada per la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local. La regidora de l'àrea, Mónica Gómez, ha donat a conéixer tots els detalls d'este esdeveniment, programat per al dimecres, 24 d'abril, i que té per objectiu "potenciar esta modalitat formativa a la nostra ciutat com a oportunitat de futur a Benidorm i la Marina Baixa".

Mónica Gómez ha explicat que l'FP Dual és "una modalitat que es realitza en règim d'alternança" entre centres educatius i empreses, la qual cosa permet als estudiants "adaptar-se al màxim a les necessitats laborals de la zona i millorar al màxim la seua ocupabilitat".

La jornada 'FP Dual, Oportunitat de Futur' està "oberta a la participació de tot el públic que puga estar interessat a conéixer les modalitats de cicles formatius que hi ha, així com les eixides i oportunitats que oferixen per a l'accés al mercat laboral", segons Gómez.

El programa començarà a les 9.30 hores amb la recepció i presentació de la jornada. La primera de les ponències es desenvoluparà entre les 09.45 i les 10.45 hores, a càrrec de la directora general de Formació Professional de la Generalitat Valenciana, Marta Armendia Santos, amb el títol 'Els nous reptes de la Formació Professional'.

A continuació, entre les 10.45 i les 11.45 hores, s'ha programat una taula redona en la qual participaran representants de les principals associacions empresarials de Benidorm i la Marina Baixa, on s'abordaran 'Les noves necessitats de les empreses. Els perfils actuals demandats'. En el tancament d'esta taula prendrà la paraula la directora general de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Inma García, que parlarà de la importància de l'FP per a les empreses, després de la qual cosa s'obrirà una ronda general de precs i preguntes. Finalment, a les 12.15 hores, hi haurà una activitat denominada 'Café-Trobada Formació Professional i Empreses', on els assistents podran compartir coneixements, experiències i inquietuds.

La regidora d'Ocupació també ha avançat que, al marge d'esta jornada i d'altres activitats que es duen a terme des de les àrees municipals d'Ocupació i d'Educació per a fomentar l'FP Dual, el mes vinent de maig també se celebrarà la Fira Educativa i Comarcal de Formació Professional, amb l'objectiu que l'alumnat participant puga "seleccionar la formació que més s'adeqüe tant a les seues preferències personals, com a les necessitats de les empreses".