EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

09:42 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La cercavila, amb més de 400 músics, començarà a les 11 hores des del carrer Bilbao i finalitzarà en la plaça de S. M. els Reis d'Espanya

Benidorm acull el dissabte la II Trobada de Bandes de Música

17 abril 2024
Benidorm acoge el sábado el II Encuentro de Bandas de Música

Este pròxim dissabte 20 d'abril Benidorm acollirà la segona Trobada de Bandes de Música, una cita que comptarà amb la participació d'onze bandes de música procedents de la Comunitat Valenciana, Madrid, Castella-la Manxa i les tres bandes locals de Benidorm.

La Trobada donarà principi a les 10.30 hores amb la concentració de les bandes participants en el carrer Bilbao. Des d'allí prendran l'eixida a les 11 del matí per a dirigir-se per l'avinguda del Mediterrani fins a la plaça de la Hispanitat, Doctor Fleming i plaça de S. M. els Reis d'Espanya. L'assistència a la Trobada és gratuïta.

A més de les bandes locals (Societat Musical La Nova, Societat Musical l'Illa i Unió Musical) han confirmat la seua assistència a l'esdeveniment sis bandes de la Comunitat Valenciana (Societat Musical la Lira de Titaigües, Societat Musico Cultural la Iessa-Alpont, Unió Musical L'Art de Simancas, Societat Musical Unió de Pescadors de València, Societat Joventut Musical de Quart de les Valls i l'Agrupació Musical de Rocafort), una de la Comunitat de Madrid (Unió Musical de San Martín de Valdeiglesias) i una altra de Castella-la Manxa Associació Banda de Música La Flor de La Mancha).

En total seran més de 400 els músics que prenguen part en la cercavila. 346 confirmats de les bandes de fora de Benidorm i la resta de les tres bandes locals.

Una vegada arriben totes les bandes a la plaça de S. M. els Reis d'Espanya s'interpretarà la peça 'Festa a Benidorm' que serà dirigida pel seu compositor Rafael Domenech Pardo. Al final de l'esdeveniment s'oferirà un vi d'honor en l'amfiteatre Óscar Esplá per als integrants de les bandes de música.

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file