EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

16:20 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Intervals de núvols

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez afirma que "la inversió és rendible a Benidorm perquè el sòl està programat, el respectem i el nostre model és el més sostenible"

L'alcalde inaugura la Jornada 'Alicante Real Estates' sobre les 'Perspectives i tendències de futur'

20 juliol 2022
Inauguración Jornada Alicante Real Estate en InTempo
Inauguración Jornada Alicante Real Estate en InTempo

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha inaugurat hui la Jornada Alacant Real Estigues, que s'ha desenvolupat en l'edifici InTempo, i que ha versat sobre les 'Perspectives i tendències de futur'. La jornada, organitzada pel Diari Informació, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benidorm, la Generalitat Valenciana, Euroval, TM Grup Immobiliari i Pérez Guerras i Ingenieros y Arquitectos Asociados.

Pérez ha destacat el valor d'esta jornada "com una magnífica manera d'aprendre" i "perquè busca la capitalitat del que importa a la societat i al teixit empresarial, que és capaç de desplegar un model econòmic que redistribuïx la riquesa". En eixe punt l'alcalde ha insistit a "continuar defensant el model territorial de la província, la nostra manera de viure i entendre la vida" i ha recordat sobre Benidorm que "és una ciutat que fa sis dècades va decidir que el seu planejament havia de ser un i ho hem respectat".

El primer edil, en eixe sentit, ha instat els presents a "convidar a la gent i als inversors a vindre a Benidorm perquè la inversió és rendible, el sòl està programat, respectem fins al més mínim espai per a oferir felicitat i sobretot respectem el nostre sòl perquè un dia decidim que l'altura era el model més sostenible i eficient per a poder tindre hui dia una reserva de sòl que molt poques ciutats poden plantejar".

Finalment, Pérez s'ha congratulat que només en la zona de Ponent "en este moment hi ha cinc grues que superen les 20 altures, la qual cosa té molt a vore amb el que fem hui ací. Per això espere vore prompte més grues".

Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 2
Audio file